Utrogesztán hüvelykúpot másnak is írtak már föl? És ki mit tapasztalt? Használt?
Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 14:31
1/8 anonim válasza:
Nekem 2*2-t kellett használnom az első 12 hétben.Használt,mert 2 vetélés után most itt van mellettem a 13 hós babám.
2/8 A kérdező kommentje:
És amikor abbahagytad már nem léptek föl gondok? a 12.hét után már nem kell használni?
2009. febr. 3. 14:48
3/8 A kérdező kommentje:
Gratula a babához!:) Nekem is van már egy leányzóm...most várom a 2.babát...
2009. febr. 3. 14:49
4/8 anonim válasza:
A progesteront a sárgatest termeli a terh. elején 9-12 hét között ezt a méhlepény veszi át.Ha alacsony a prog. szint vagy nem tapad meg a terh. vagy elhal.Nekem mind a 2 terhességem akkor halt el,mikor a méhlepénynek kellet volna ezt termelnie.A prog. adása az első 12-16 hétben nem káros,sőt akinek problémája van ez segít.Viszont ezután már nem adható,mert károsíthatja a magzatot.
5/8 A kérdező kommentje:
Értem...és köszönöm. Nekem azt mondta a dokim, h 12.hétig kell szednem. De ha elszámolták, és az a 12.hét még csak a 11.?
2009. febr. 3. 14:54
6/8 anonim válasza:
Ne aggódj,addigra már nem lesz baja,annyi hormonpótlás elég lesz.Én 2 vetélés után kaptam a 3 terh.-nél és így végre megmaradt a baba.
7/8 anonim válasza:
Nekem felírták az utrogestant és a duphastont is, a 12. hétig kellett szednem (utroból 2*1-et, duphastonból 3*1-et), a 12. hét után fokozatosan kellett az adagot levenni.
8/8 anonim válasza:
Szia!
Én Utrogestant szedtem a 8,5 héttől egészen a 12. hétig, napi 3*2 db-ot, tehát a maximálisan adható adagot, mert elkezdtem vérezni. Ahogy elkezdtem alkalmazni, megszűnt a vérzés és a 12. hét után már nem volt semmi baj, a baba is megfelelően fejlődött már (előtte mindig egy héttel kisebbre becsülték a koránál). Szóval jó, ha van egy kis progeszteron-támogatás. Használd nyugodtan, ha az orvosod előírja, csak jót tesz nektek. Boldog babavárást. 38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!