Azt olvastam hogy a 18. hétig meg lehet szakítani a terhességet ha orvosi diagnosztikai probléma történt. Ez igaz?
Milyenek a körülményeid?Hány éves vagy?
Én nem vetetném el semmiképpen, főleg ha már ilyen nagy.
Nekem is lett volna, véletlenül becsúszott, pedig védekeztünk.Meg szerettük volna tartani párommal, annak ellenére, hogy nem tervezett volt.Viszont a miénk 6 és fél hetesen elment.A szüleinknek csak akkor mondtuk el, amikor már a kórház parkolójában voltunk, hogy mi is a helyzet.
23L-32F
Én is a 15.hetet kezdem, nem tervezett baba (illetve későbbre tervezett), de eszembe sem jutna elvetetni. Az első pillanattól izgulok, hogy rendben legyen vele minden, pedig már második gyerek lesz.
Tehát ha genetikai probléma nem áll fenn, akkor biztos, hogy nem gondolkodnék abortuszon.
Írhatnál, hogy van-e esetleg egészségügyi vagy más nagy probléma, hogy megértsük, hogy miért gondolsz erre?!
Szerintem már mindegy. :) 2011 januári a kérdés.
De szerintem ez hülyeség, hogy nem látta. Ilyenkor már vagy 8 centis az embrió... Az is látja, aki nem orvos, nem még egy orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!