Ez mit jelent? 0.31-es petezsáknak tűnő képlet ábr.
Szia.
Nem biztos benne,hogy mit lát a képernyőn,ezért írta ezt.De valószínű,hogy baba.
Hány hetes vagy?Általában 5-6 esetleg a 7.hét elején szoktak ilyet írni,bár a 7.iknél már szokott rendesen látszani.
Ha valaki olvassa!
2009.október 3-án megszületett a kisfiam Roland, pont a 40.héten a kiírt napon természetes uton, 55cm-rel és 3640grammal. Ma már 4 hónapos és 17napos életvidám kisbaba.:)
Gyönyörű várandósságom volt, és gyors szülésem! Legalább ilyet kívánok mindenkinek. Tényleg egy rosszullétem nem volt, nem vizesedtem. 39hetesen még végigjártuk a Margit szigetet a férjemmel egész álló nap.:)
Szia.
2.ik válaszadó vagyok,GRATULA a KIS CSALÁDODNAK,és jó egészséget kívánok!!!:)Öröm ilyen jó híreket hallani,tehát akkor Roland baba is Mérleg,én is az vagyok,csak szept.29.:)Sok boldogságot még egyszer!!!:)
Szia! Nagyon szépen köszönjük!!!:))
Igen mérleg a horoszkópja. A mérlegek ilyen nyugodt természetűek??? Mert Roli baba nagyon nyugis,gyorsan tanul, egy panaszom nem lehet rá.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!