Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetes multam. A babám még...

22 hetes multam. A babám még mindig keresztben van a méhemben nem fordult még függöleges helyzetbe. Normális ez nem baj? Valamint 57kg-val kezdtem a terhességet és ma 69kg vagyok. Ti? (Mi lesz mire 38 hetes leszek? )

Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 09:38
 1/10 anonim ***** válasza:
34. hetesen azt mondta az orvosom valószínű farfekvésű marad a babám, 36. hétre megfordult, most vagyok a 38. hétben és már a kicsi feje is a helyén van.
2009. febr. 3. 09:43
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem túl szerencsés pozíció, de nyugi, neki még bőven van ideje helyezkedni.

Én hasonló súlyt szedtem fel erre az időre, aztán a 40. hétre még 15kg-ot:(

2009. febr. 3. 09:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, egészen az utolsó napokig megfordulhat (bár ilyenkor még könnyebb kiviteleznie), most még bőven van helye ficánkolni.

az én lányom egyfolytában ringlispilezett (eléggé vacak érzés volt a vége felé..) és most is igen agilis baba.

Ugyanakkor a keresztfiam szinte egész végig keresztben feküdt, a sógornőm úgy nézett ki, mint aki keresztbe rakott magán egy krumpliszsákot :D Aztán szülés előtti éjszakán megfordult

szóval nyugi...

2009. febr. 3. 09:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Nyugi nekem az első babám a 32.héten még farfekvéses volt 36hétre fordult meg.A kilókról meg csak annyit,hogy az első babával 22kilót híztam.Most 17hetesen 6kilónál tartok.Azt mondja az orvosom,hogy kicsit sok,de hát mit tegyek,ha mindig éhesek vagyunk.Jó babavárást!
2009. febr. 3. 09:49
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!Még van helye szóval remélem megfog fordulni idöben.

A 2. válaszolohoz:Neked lement az a jo pár kilo szülés után?

2009. febr. 3. 09:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a babám a 19. héten harántban volt, majd 2 hét alatt az összes pozíciót felvette, ami létezik. A 21. héten lent volt a fejecskéje és a jelek arra utalnak, hogy jelenleg is így fekszik. Viszont nem élem bele magam, hogy már ilyen korán fejvégű. Bár van akinek már ilyenkor befordul.

De mivel még van elég helye, így én nem aggódom, ha forgolódik még. A legfontosabb, hogy mire a szülőágyra kerülsz, akkora beékelődjön.

Én 5-6 kiló plusszal vagyok most. A védőnőm szerint rendben van. Talán picit jobban figyelj az étkezésre, bár ezt már lehet mondta a védőnő is neked. De van olyan aki hiába eszik rendesen, mégis jönnek a kilók! A legfontosabb, hogy egészségesek maradjatok!

23 hetes kismami

2009. febr. 3. 09:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Még van rajtam 14kg fölösleg, de 3 hónapos kislányom intenzíven szopizik, remélem így marad még jó ideig, így ya fogyókúra várat magára. No meg nem csak terhesen, de most, a szoptatás időszakában is nagyon jó étvágyam van:D
2009. febr. 3. 10:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja, a 2. voltam
2009. febr. 3. 10:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia,

Nekem maratont úszik odabent, minden irányban... Néha úgy érzem kibújik bár azt nem tudom fejjel előre vagy az egy talpika, néha a számba akar felkúszni, úgy lökdösi magát felfelé... néha jobbra van egy popsi, néha balra... Szóval amerre van hely, ő megy... Nem is meri azt mondani a doki, hogy így úgy fekszik, mert a kis gazfickó mire kimondod faros már el is fordult... "élvezetes":):) Remélem úgy a 37. héttől "egy helyben" marad fejjel előre.

2009. febr. 3. 12:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem 25 hetesen faros volt a babám, aztán 28 hetesen fejvégű, és azóta így is fekszik. Még bőven van helye és ideje is megfordulni. Emiatt ne aggódj! A súlyodra ha odafigyelsz picit, akkor nem lesz gáz, de tényleg próbálj meg egészségesen étkezni, és kevés szénhidrátot bevinni, nehogy később baj legyen belőle.

38 hetes kismami

2009. febr. 3. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!