8 hetes vagyok tegnap kellett visszamennem a dokihoz és még csak hozzám sem nyúlt. Elküldött a klinikára uh-ra. Hasi lesz vajon vagy hüvelyi?
A doki nem vizsgál meg feleslegesen.
Az uh mutatja ki a szívhangot, de akkor is csak a doki látja. Hallani azt mondták nekemis, hogy 20 hét után, de nekem még akkor sem mutatták meg, csak láttam, hogymozog a babám és a papíron élő magzat volt.(
A 12 hétig hüveolyit csinálnak, utána hasit.
Én is 6 hetesen voltam utoljára,és ma megyek újra.Holnap leszek 9 hetes.Nekem eddig hüvelyi uh. nem volt,csak hasi,és nálam is csak a petezsák látszott.Én is a szívhangra vagyok kiváncsi.Nem hallani akarom,csak tudni,hogy van.Gondolom te is erre gondoltál,csak a többiek félreértették.
Szerintem bármelyik uh.-át csinálják,kiderül,hogy van-e szívhang,csak nem értem,hogy miért kellett a semmiért elmenni a dokihoz...
Biztos minden rendben lesz,ne izgulj.Gratula a babócához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!