Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes vagyok tegnap kellett...

8 hetes vagyok tegnap kellett visszamennem a dokihoz és még csak hozzám sem nyúlt. Elküldött a klinikára uh-ra. Hasi lesz vajon vagy hüvelyi?

Figyelt kérdés
6 hetesen voltam előtte dokinál akkor még csak a petezsák látszott. Tegnap reméltem hogy lesz szívhang de még csak meg sem vizsgált.Most azt sem tudom van szívhang vagy nincs.
2008. jan. 25. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Az esetek nagyrészében hüvelyi UH-t csinálnak még a 12. heti genetikai UH-n is.Szívműködést meg majd UH-n látsz.Szívhangot nálunk csak a 20.héttől hallgatunk és azt is a védőnőnél.
2008. jan. 25. 11:50
 2/4 anonim ***** válasza:
54%

A doki nem vizsgál meg feleslegesen.

Az uh mutatja ki a szívhangot, de akkor is csak a doki látja. Hallani azt mondták nekemis, hogy 20 hét után, de nekem még akkor sem mutatták meg, csak láttam, hogymozog a babám és a papíron élő magzat volt.(

A 12 hétig hüveolyit csinálnak, utána hasit.

2008. jan. 25. 12:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is 6 hetesen voltam utoljára,és ma megyek újra.Holnap leszek 9 hetes.Nekem eddig hüvelyi uh. nem volt,csak hasi,és nálam is csak a petezsák látszott.Én is a szívhangra vagyok kiváncsi.Nem hallani akarom,csak tudni,hogy van.Gondolom te is erre gondoltál,csak a többiek félreértették.

Szerintem bármelyik uh.-át csinálják,kiderül,hogy van-e szívhang,csak nem értem,hogy miért kellett a semmiért elmenni a dokihoz...

Biztos minden rendben lesz,ne izgulj.Gratula a babócához!

2008. jan. 25. 12:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
HA magán orvosnál vagy és fizetsz érte köteles megvizsgálni,főleg ha kéred.Én minden egyes alkalommal kérek uh felvételt is a babáról,kb a 12dik hétig hüvelyit szoktak csibnálni,nekem azt mondta az orvos ez a pontosabb,viszont a 12dik héten a nyaki redő mérésnél nekem már hasit csináltak és utánna a doki is 4 napra rá-és mégis meg uh-zott,pedig csak 4napja voltam,igaz kértem,hogy láthassam:)Ha sztk-ba jársz,ideje elgondolkodni,hogy szeretnéd végig csinálni a terhességet,már így a 8dik héttől kételyek közt hánykolódva vagy nyugodtan,mert van egy megbízható dokid.?Sztem nézz utánna egy másiknak,szabad orvos választás van és ennyit megérdemel a baba is,hogy a mamája biztonságba érezze magát a dokival szemben,nem?Amúgy nekem a hatodik héten nem volt még szívhang,de a 8dikon már dobogott a pici szive,szerintem a tiednek is így van:)ne aggódj,hallgatni,meg a kh-zi uh-nál lehet ,meg a védőnőnél.Gratula a picihez:)egy 16hetes kismama
2008. jan. 25. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!