Az AFP vizsgálatot mikor csinálják?
Figyelt kérdés
Én ezt nem értem. Most a 15. vagy a 16.héten kell levetetni az AFP-t? 5 évvel ezelőtt a 16.héten vették le. Most szigorúan - napra pontosan - ragaszkodnak a naptár szerint betöltött 15.héthez. A vérvételhez kaptam beutalót, amire rá kell írni az aznapi pontos testsúlyt is.
Nektek hányadik héten veszik/vették le?
2011. jan. 19. 13:08
1/8 anonim válasza:
Nekünk annyit mondtak, hogy a 16. héten menjünk. Én 16+1-en voltam.
2/8 anonim válasza:
Nekem a 16 héten vették le,és az eredményt pedig a 18 hetes Uh-n kaptam meg!Ja és nekem is kellett pontos testsúly!
Boldog baba várást!
37hetes km
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor nekem miért a 15.héten kell? Nem értem. :-((((
2011. jan. 19. 13:14
4/8 anonim válasza:
Nekem is betöltött 16 hetesen kellett menni. Testsúlyt nem kértek... Kombinált tesztet fognak csinálni?
5/8 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz ezzel. Az AFP amúgy is egy teljesen értelmetlen vizsgált. Egész Európában már csak nálunk kötelező. Az eredmény bizonyossága 50-50%.
Csináltasd meg, amikorra mondják, és ne törődj az eredménnyel sem...
Jó babavárást!
6/8 anonim válasza:
Tegnapelőtt voltam 16+4 hetes vagyok. Nekem a dokim azt mondta a betöltött 16. hét után kell menni.
7/8 anonim válasza:
Nyugi, én is 15+2-n voltam. Remélem még ma megtudom, menyiben befolyásolta ez az eredményt.
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem csak AFP szűrés lesz, semmi más. Na mindegy... a doki biztos jobban tudja :-)
2011. jan. 20. 06:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!