A 12. heti ultrahangos vizsgálatot hüvelyi UH-val csinálják? Mit fognak nézni?
Nekem mindkétszer hasi volt.
Nyaki redőt néznek, genetikai vizsgálat, melyből megállapítható, hogy beteg-e a babád. Megmérik a teljes hosszát is, és pontosan belövik, hogy tényleg 12 hetesnek felel-e meg.
Az egyik legfontosabb uh, a másik a 18-20.heti lesz.
Megoszlik.
A 4D magán uh-on, ahol legalább fél óráig vizsgáltak nagyon körültekintően, ott hasi volt (kímélő).
Az állami kórházin ahol voltam 5 percet sem, hüvelyi volt, mondván az sokkal biztosabb. De jelezték, hogy ez az utolsó hüvelyi. Onnantól kezdve hasi lesz náluk is.
Észrevételem az, hogy egyébként minden eredmény stimmelt, érdekes módon a nyaki redő nem a kettő között.
22:04 vagyok
A 4D uh-on nézték: nyaki redő, fej kereszt átmérője, fej hosszanti átmérője, fej kerülete, has kerülete, ülőmagasság (popsi-fej közti távolság), combcsont, ezek egymáshoz való arányait, a baba nemét, magzatvíz mennyiségét, méhlepény tapadási helyét, koponya, gerinc épségét, telődő gyomor és hólyag, a köldökzsinór vérellátását, végtagok épségét, szívhangot, összességében mindent.
Az állami uh-on néztek: nyaki redő, méh átmérője, ülőmagasság, lepény tapadás, fej kereszt átmérője, szívhang és hány végtag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!