Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha elmegyek nogyogyaszhoz...

Ha elmegyek nogyogyaszhoz kerhetem csak az ultrahangos vizsgalatot kulon?

Figyelt kérdés

Ezelott 2évvel megmutottek, mivel volt egy petefeszekcisztam(kulonbe azt hittek meg mutet elott,hogy vakbelgyuladasom van).Utana voltam ketszer nogyogyasznal, de mind2szer a sebeszorvosom kuldott ultrahangos vizsgalatra, az elmult egy es fel evbe egyaltalan nem voltam, most pedig kesik a haviverzesem(tudom, hogy egyéb miatt nem késhet:) ) es szerintem ismet cisztam van. Ha elmegyek nogyogyaszhoz kerhetem, hogy csak ultrahangos vizsgalatot keszitsen(a rendes vizsgalatot valahogy meg nem szeretnem)?

L/18

2009. júl. 9. 09:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Elméletileg nem vizsgál meg, ha nem akarod.

UH előtt viszont szerintem mindenképp meg szeretne, ha élsz szexuális életet, akkor a rákszűrés miatt is.

De ha jófej az orvos, talán megbeszélheted vele, bár hidd el, jobb, ha meg is vizsgál:)

2009. júl. 9. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!