Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » AFP vizsgálat eredményére...

AFP vizsgálat eredményére mennyit kell várni?

Figyelt kérdés
01.24-én vesznek vért és január végére, február elejére szeretnék kérni az orvosomhoz időpontot, de úgy, hogy az AFP leletem már meglegyen.
2011. jan. 19. 10:31
 1/7 anonim ***** válasza:

általában 1-2 hét. A 18. heti Uh-ra már a kezedben lesz:)

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!

2011. jan. 19. 10:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Általában 10 nap múlva akár a háziorvosod is megtudja nézni a számítógépen, de 2 hét múlva jut el a védőnőhöz. Ha Bp-en az Istenhegyi úton csináltatod (6000Ft), másfél óra alatt megvan az eredménye, és egy biológus meg is beszéli veled.
2011. jan. 19. 10:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez tök durva,hogy egy-két hét,mert Tatabányán egyik nap levették,másnap mehettem az eredményekért(konkrétan az AFP-ért)A hepa és szifilisz tesztes vért is akkor vették,azt meg a védőnőhöz küldték kb 3 hét után.(de az nem is kell rögtön a dokinak)
2011. jan. 19. 10:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Húú... ezek szerint helyfüggő. Nálunk Mosonmagyaróváron általában elég hamar megvannak az eredmények, de pontosan sajnos nem tudom. Akkor asszem megkérdezem a védőnénit.
2011. jan. 19. 11:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem itt Bp-en, múlt hét csütörtökön vették le, tegnap telefonáltam, már meg volt az eredmény(jó lett:) ).

Otthon(mert, hogy én is Mosonmagyaróvárról származom) nem tudom mennyi idő alatt készül el.:)

hajrá!

2011. jan. 19. 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyeztessél a védőnővel, mert nálunk Nyíregyházán még 2 hét után sem volt eredmény.
2011. jan. 19. 12:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi csajok! Felhívtam a védőnénit, 7-10 napot mondott.
2011. jan. 19. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!