Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy állandóan...

Normális, hogy állandóan bekeményedik a hasam?

Figyelt kérdés
Ez már a harmadik napja,hogy állandóan bekeményedik a hasam.Kb:óránként egyszer,kétszer.Eddig naponta volt egyszer kétszer.27hetes kismama vagyok.
2008. jan. 25. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia !

Nekem is előfordul naponta többször, én 28 hetes vagyok. A dokim a múlt héten mondta, hogy ez normális , mert a méh készül a baba világrahozatalára, szép lassan. Ezzel az összahúzódással , mindig nagy mennyiségű

, friss vér is pumpálodik a méhlepénybe. Amig ez nem görcsös vagy féjdalmas, addig nincs baj, bár ha ennyire gyakoriak és így is marad, azért nem árt , ha beszélsz a dokiddal. Nekem azt javasolta, hogy szedjek Magnerot tablettát. Még csak most kezdtem el, egyenlőre nem tudom, milyen lesz a hatása. Jó egészséget és kellemes babavárást kívánok. Vigyázz magatokra!

2008. jan. 25. 09:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg sokat kell pihenni, meditálni és jógázni. Nem kapszuláktól, hanem az ellazulástól múlik el. Tuti nincs gáz, de azt ne mondják, hogy teljesen normális. Én a 38. héten vagyok és spontán még nem volt ilyen. Persze nekem jutott más, én azokkal a panaszokkal küzdök:) Kellemes 13 hetet!
2008. jan. 25. 10:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Tegnap nekem a védőnő azt mondta,h napi 10 rövid keményedés a normális.Abban tényleg igaza van az első válaszolónak,h ezzel készül fel a szülésre a szervezet,de ha sokat készülődik az sem jó.Ha annál több van,akkor pihenni kellene meg emelni a magnéziumbevitelt,mert koraszülés lehet a vége.
2008. jan. 25. 10:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia engem befektetett a doki 28 hetesen keményedés miatt, mert azt mondta, hogy ez nem jó!Magnézium pezsgőtablettát kellett innom!

Szerintem nyugtasd meg magad és beszélj a dokival!

36 hetes kismama

2008. jan. 25. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a fekvés, pihizés és a Magne B6 sokat segít. 31 hetes mami.
2008. jan. 25. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!