Ha többedik terhesség, akkor hogy lehet nem unalmasan közölni a családdal? Ti hogy adnátok a tudtukra?
Olyan nem is tudom milyen "eléjük vágni" hogy megint bővülünk... km-ek választanak el,java részt levélben tartjuk a kapcsolatot,ritkán telefonon. Most,a kocsi is szervízben,menni nem tudunk egy ideig...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kedves 2. félre értettél! Nem tart uncsinak a család,csak szerintem azért már a 3. baba érkezését illene frappánsan hírül adni. Már annyi "unoka lesz" -en túl vannak a szülők: nővérem 4, bátyám 1, nálunk eddig 2.
Kedves 1. válaszadó! Nagyon köszönöm a tippet,azt hiszem képeslapban tudatjuk:D Nem nagyon szoktam a lapokat figyelgetni a Tescoban,így nem is tudtam,hogy van ilyen témájú lap :)) Nagyon köszönöm!!
Esetleg egy levél, amihez csatolhatsz egy uh fotót is. A levelet pedig kezdhetnéd úgy, hogy:
Kedves Mama és Papó / Család !
Én leszek a legújabb unokátok. X hetes vagyok és már nagyon várom megismerhesselek benneteket....
50x meg 60 x évesek. Látnák rajta azt,amit kell?
Majd meggondolom még, ha semmi nem jön közbe,akkor 2 hét múlva útnak indul a hír :D
Nagyok köszönöm a választ!! :D
Hát a babát lehet nem látnák rajta, de arra szerintem rájönnének, hogy az egy uh kép.
Sok szerencsét és problémamentes terhességet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!