Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nincs valami jó tippetek...

Nincs valami jó tippetek hányinger ellen? . Egész nap émelygek, nem tudok enni.6+3 vagyok

Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 17:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nálam az vált be, hogy akárhogyis, de mindig egyek pár falatot. Csak keveset, mert a soktól is rosszul vagyok. Viszont nem szabad megvárni, hogy éhes legyek, mert akkor mindennek vége. Nálam is van B6 vitamin, de mostanában nem kellettt bevennem, mert le tudtam gyűrni a rosszullétet. Persze a hirtelen szagokkal én sem tudok mit kezdeni, olyankor jön, aminek jönnie kell... :-D

A számolás is gyakran beválik: amikor jönne a hányás, lassan lélegzem az orromon, miközben 5-ig számolok, és kifelé uez. Az émelygés marad, de megúszom így sokszor a hányást.

2011. jan. 19. 09:32
 12/13 A kérdező kommentje:
én még nem hánytam,csak émelygek egész nap..de azt szinte állandóan..estére általában majdnem elmúlik,de napközben...pfffffffff
2011. jan. 19. 12:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Pár hét múlva jobb lesz! A második trimeszter tök jó szokott lenni általában mindenkinek. Utána meg majd a végén lesznek kis kellemetlenségek, amikor az ember gyomrát nyomja a baba.
2011. jan. 19. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!