Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Számíthatok lassabb súlygyarap...

Számíthatok lassabb súlygyarapodásra, ha a napi főétkezést átteszem vacsoráról ebédre?

Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 12:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha mennyiségben nem változik, akkor szerintem minimálisan lehet. A vacsora után este, alvásnál az emésztés lelassul, nincs mozgás, energia égetés. Ebből lehetne "számolni". Azért a vacsi legyen könnyed.

Én is hasonló cipőben járok. :-)

2011. jan. 18. 12:43
 2/2 anonim ***** válasza:
en alig eszek valamit es csak dagadok :)) egyszeruen mar kiprobaltam mindent. nem eszek kenyeret, ha megis megkivanom akkor a fureszpor izu szornyusegeket nyomom le magamba. nem eszek tesztat, cukrot mi nem hasznalunk, csak mezet es edesitot, de avval is vigyazok, nincs nasi, ill ami van, az gyumolcs. nincs cola es tarsai. szoval szerintem en egyszeruen ilyen vagyok. nem fogok a dunaba ugrani mert meghiztam. :)) viszont tudom hogy szoptatas utan nagyon kemeny munka var ram, ezt a plusz 35 kilot ledolgozni... 34 hk
2011. jan. 18. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!