Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek jó ez a kelengyeli...

Szerintetek jó ez a kelengyelista?

Figyelt kérdés

Májusi baba lesz. Első baba, szóval nem igazán tudom, hogy mi kell.

[link]

2011. jan. 18. 10:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Kicsit kevésnek tűnik... Persze, nem rossz, csupán van, ami eleinte nem fog kelleni (pl.előke) és néhány dolog nincs rajta. ha érdekel, elküldöm az enyémet. Elég részletes és csak a valóban szükséges dolgokat tartalmazza... 4 gyerek után :)
2011. jan. 18. 10:21
 2/9 anonim ***** válasza:
47%

Nem.

kenguru, mózeskosár-a nyolcvanas években voltak sláger nem egészséges a kenguru és felesleges

éjjeli fény hőérzékelő kanál, almareszelő elelkromos hinta, konnektor dugó bébikomp..

na ezek várhatnak féléves korig!!!

a darabszámok a ruhánál lehetnek egyediek de a nyári két napozó nagyon kevés kell kisnadrág kisruha szandál kalapka!!!!!!!

távozás a kórházból: pólya : nem lehet bekötni a babahordozóba a legtöbben autóval távoznak nem babakocsival

a ruháknak kb. a duplája kell ha nem akarsz naponta mosni

az olyan megnevezések mint 'sapka' nem mond semmit kell nyárra kalapka áll alatt megkötös és bentre fürdés után sapka hogy ne fázzon a feje télre fülvédős polár sapka

kesztyü is kell az overallhoz.

ez jobb lista:

[link]

[link]

2011. jan. 18. 10:25
 3/9 anonim ***** válasza:
jó, csak kezdőknek nem elég konkrét. pl. babaruhákból nem írja a méreteket.
2011. jan. 18. 10:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Kedves első! Szívesen venném a listát, és minden más hasznos tanácsot a többiektől is. Mondhatom, hogy nagyon kezdő vagyok. :)
2011. jan. 18. 10:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Írj privit és elküldöm!
2011. jan. 18. 10:29
 6/9 anonim ***** válasza:

én ugyan küldtem listát neked én az alapján pakoltam és vettem . de állitsd be magadnak hogy irhassanak privit.

adatmódositás kat.

2011. jan. 18. 10:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Írtam privit. Előre is köszönöm.
2011. jan. 18. 10:39
 8/9 anonim ***** válasza:

sziasztok! nekem is május elején fog valószínűleg születni, és ugyanúgy első babám, találtam még egy listát ahol méreteket is ír

[link] itt lejjebb kell görgetni az oldalt, mondjuk itt hiányzik a kabátka , ha jól emlékszem, esetleg elkülditek a listát nekem is, nagyon megköszönném

2011. jan. 18. 11:14
 9/9 anonim ***** válasza:

A többiek elég részletesen válaszolnak, ezért én csak röviden:

Mózesba is hazaviheted a babát a kórházból, ha az becsatolható az autóba.Ha nem, akkor marad a bébihordó.

Hálózsákból szerintem elég egy.Lehet, hogy nem is fogja (egyenlőre) szeretni.

2011. jan. 18. 11:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!