Szerintetek jó ez a kelengyelista?
Nem.
kenguru, mózeskosár-a nyolcvanas években voltak sláger nem egészséges a kenguru és felesleges
éjjeli fény hőérzékelő kanál, almareszelő elelkromos hinta, konnektor dugó bébikomp..
na ezek várhatnak féléves korig!!!
a darabszámok a ruhánál lehetnek egyediek de a nyári két napozó nagyon kevés kell kisnadrág kisruha szandál kalapka!!!!!!!
távozás a kórházból: pólya : nem lehet bekötni a babahordozóba a legtöbben autóval távoznak nem babakocsival
a ruháknak kb. a duplája kell ha nem akarsz naponta mosni
az olyan megnevezések mint 'sapka' nem mond semmit kell nyárra kalapka áll alatt megkötös és bentre fürdés után sapka hogy ne fázzon a feje télre fülvédős polár sapka
kesztyü is kell az overallhoz.
ez jobb lista:
én ugyan küldtem listát neked én az alapján pakoltam és vettem . de állitsd be magadnak hogy irhassanak privit.
adatmódositás kat.
sziasztok! nekem is május elején fog valószínűleg születni, és ugyanúgy első babám, találtam még egy listát ahol méreteket is ír
[link] itt lejjebb kell görgetni az oldalt, mondjuk itt hiányzik a kabátka , ha jól emlékszem, esetleg elkülditek a listát nekem is, nagyon megköszönném
A többiek elég részletesen válaszolnak, ezért én csak röviden:
Mózesba is hazaviheted a babát a kórházból, ha az becsatolható az autóba.Ha nem, akkor marad a bébihordó.
Hálózsákból szerintem elég egy.Lehet, hogy nem is fogja (egyenlőre) szeretni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!