Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem lesz baja a babának ettől...

Nem lesz baja a babának ettől a betegségtől?

Figyelt kérdés
Nagyon köhögök, néha hányásig (ami könnyebben jön most ugye), kicsit folyik az orrom, fáj a fejem, este 37,5 volt a hőm. Nem lesz baja a sok erőlködéstől, köhögéstől? Néha erősen beleszúr oldalt lent a hasamba ha köhögök. 12 h
2011. jan. 17. 12:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, semmi baja nem lesz! odabent nagyon védett heylen van, a köhögésből ő csak enyhe hintázást érez :) A láz lehetne rá veszélyes, de a 37,5 teljesen normális hő. Ha 38 fölé menne, mindenképpen csillapítsd (Panadol) Jobbulást! A köhögésre meg szedhetsz Stodalt vagy lándszás útifű szirupot.
2011. jan. 17. 12:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Nyugi semmi baja nem lesz:) én is ennyi idös terhes voltam mikor beteg lettem nagyon. Annyi történt csak, hogy a megszokott 1 hét helyett 1 hónap alatt lábaltam ki belöle. A kislányom viszont makkegészségesen született, már 5 hónapos :)
2011. jan. 17. 12:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Jaj, azért nem szeretnék 1 hónapig beteg lenni :-S Szedek lándzsás útifű szirupot is, meg Tantum Verdét szopogatok.
2011. jan. 17. 13:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Fejfájásra nem lehet valamit szedni? Valami Coldrex félét, ami kismamáknak is jó?
2011. jan. 17. 13:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Algopyrin, Panadol szedhető kismamaként is, meg minden paracetamol-tartalmú fájdalomcsillapító.
2011. jan. 17. 13:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem ajánlották a paracetamol tartalmúakat sem, legalább a 20. hétig ha nem muszáj. De én is voltam olyan helyzetben hogy fájt a fejem, vagy lázas voltam és egyet vettem be, semmi baj nem lett.
2011. jan. 17. 14:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Ok, köszi. Csak láz esetén veszem be.
2011. jan. 17. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!