Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A temam: Streptococcus baktéri...

A temam: Streptococcus baktérium. Infokat szeretnek, elsodlegesen, hogy sikerülhet-e teljesen kikezelni?

Figyelt kérdés
15 hetes kismama vagyok, jelenleg ezzel a Str.-al kezelnek, sok mindent olvastam mar a neten, panik keltesre kivalo volt. Most viszont realisan szeretnem latni a dolgokat. Kikezelese, mellekhatasa, es minden egyben, amit tudni kell rola. Elsödlegesen olyanok irasat varom, akiknek sajat tapasztalata van. Köszönöm szepen! :)
2009. febr. 2. 09:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Mikor terhes voltam a lányommal, a 36. heti hüvelyi vizsgálat kimutatta nálam is. Sírógörcsök, rémtörténetek, túl sokat olvastam én is. Vajúdás alatt kaptam 2 antibigyót szuriban, aztán a következő 2 nap még kaptam a szurit napi 4-szer. Egyikünknek sem lett baja. Úgy tudom, hogy ez most is fennállhat, ez a baktérium (7 hetes terhes vagyok), szóval jó is ez a kérdés, legalább elmentődik a mappába. Várom a többiek tapasztalatát.
2009. febr. 2. 12:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is a 38 héten mutatták ki, én is kaptam vajudáskor antibiotikumot 4 óránként aztán meg a császár alatt is.

Nem lett semmi baja a gyereknek, ma már 3,5 éves.

Üdv: 30 hetes

2009. febr. 2. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:
én ugy tudom, termeszetes es csaszar eseteben is, ha pozitiv vagy, kapsz antibiotikumot, hogy a babának ne legyen gondja, semmi problema nincs vele, azt hiszem, a nok 40%nak a huvelyvaladekaban megtalalható ez a bakterium. emiatt ne izgulj.
2009. febr. 2. 13:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzaszolasokat, aranyosak vagytok! Szerencsere a dokim is nagyon jo, ezert nem ültette el bennem a "fraszt", de azert jo tudni, hogy milyen lehetösegek allnak fennt. Bar a babam juliusban jön majd vilagra, addig remelem teljesen ki tudnak kezelni. Örülnek, ha erre is erkezne valasz, hogy ki lehet-e egyaltalan ezt teljesen kezelni?

Köszönöm!

Szep napot, es csodalatos szülesi elmenyt mindenkinek! :)

2009. febr. 4. 08:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nekem is 38. héten mutatták ki a strepto b-t, 4 óránként kaptam antibiotikumot szuriban, a vajúdáskor is és a császár alatt is.

A gyereknek semmi baja nem lett, nemsokára 4 éves.

Akkor a dokim is mondta, hogy ez miatt nem kell izgulni.

Kíváncsi leszek, hogy most lesz-e még, vagy elmúlt.

Boldog babavárást!

32 hetes kismama

2009. febr. 17. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!