Hányadik héten van a vércukor mérés? Amikor meg kell inni valami löttyöt?
Figyelt kérdés
20-heteske2009. febr. 2. 07:23
1/5 anonim válasza:
Szia. Én úgy tudom, hogy 24-25.héten van a cukorterhelés. Kellemes babavárást!
2/5 anonim válasza:
Nálam 28 hetesen volt. Nyugi, nem olyan rossz az a lötty, én sokkal rosszabra számítottam, olyan mint egy limonádé. Újsággal, könyvvel készülj, mert reggel éhgyomorra leveszik a vért, megiszod a cukros citromos vizet, majd 2 óra várakozás nem szabad elmenni, nehogy útközben rosszul legyél, majd ismét vérvétel, s kész is vagy!
3/5 anonim válasza:
Szia. Nálunk Tolna megyében a 23. héttől a 28.hétig csinálják a cukortethelést. Én pont holnap megyek,de olyanról még nem halottam hogy ott kell végigvárnod míg mindent megcsinálnak. Nekem ez a második babóm és mindenkit akit ismerek hazaengedtek vagy legalább is elengedtek. Meg van adva hogy mikorra kell visszamenned és soron kívül be is hívnak ha mondod hogy miért jöttél. A beutalót meg a háziorvos adja. Időben kérj időpontot mert nálunk 4-6 hét mire tudnak adni. Iható a lötyi,bár ez alól is vannak kivételek. Az eredményt meg a beutaló orvoshoz küldik meg pár napon belöl,akire majd rá kell csörögnöd az eredményért:D Boldog babavárást:D 25 hetes pocis:D
4/5 anonim válasza:
Nekem 24 hetesen volt a cukorvizsgálat. Vinni kellett sima teát, csak citromlével. Ők adnak bele cukrot, amivel meg kell inni két óra alatt. Előtte vesznek vért, és utánna is.
Boldog babavárást!
5/5 anonim válasza:
citromlevet mindenkepp vigyel, ha cukroslotyit adnak.
nekem tejet meg zsomlet kellett vinnem, azt megenni, hala a jó egnek, a cukroslotyi helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!