Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 éves vagyok, és lehet hogy...

Jodi kérdése:

20 éves vagyok, és lehet hogy babát várok, nehéz anyagi körülmények között élek a párommal, mivel még a párom a nyáron fog munkába állni. Az Abortusztól rettegek, semmi képpen nem akarom elvetetni egy nagy szerelem gyümölcsét! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 21:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat ! Ma csináltam meg a második tesztet ,az is negetív lett,csak azt nem értem ,hogy miért nem akar megjönni a menstruációm,ezért elfogok menni orvoshoz,mert már 2 menstruációm maradt el! A párom rettentően örülne egy pici babának...mikor megnéztünk egy abortusról szóló videót,könnyes lett a szeme mert hogy ő ezt nem engedi! Azt mondja ,ha bármikor is babánk lenne ,akkor ő kidolgozza a lelkét értünk,de abortusról hallani sem akar,és megmondom őszintén én sem! Elmondhatom,hogy nagy szerencsém van ,hogy ilyen férfit találtam! A babával kapcsolatban,nagyon megijedtem ... mert a szüleim is mondták,hogy vetessem el,mivel,hogy még nem dolgoztam és miből tartanám el?! Rettentően jólesett,hogy ilyen válaszokat kaptam a kérdésemre! Nagyon köszönöm! :)
2009. febr. 2. 14:37
 12/13 anonim ***** válasza:
35%

Először is a külfölddel nem értek egyet, mert tényleg nem elmenekülni kell a problémák elől. Kivéve ha akad egy nagyon jó lehetőség, ami jelentősen fordítana az eddigi életeteken! Mi is gondolkodtunk már ezen, de csak azért, hogy kicsit jobb legyen, nem megyünk a nagy idegenbe mindent és mindenkit magunk mögött hagyva.

Nagyon örülök annak, hogy a párod így áll hozzá! Szerencsés vagy! Mint azt már egyszer írtam, az a legfontosabb, hogy szeretitek egymást és ez fog nektek sok-sok erőt adni, hogy megkűzdjetek a gondokkal!

Hogy nem mutatja ki a teszt? Hmmm. Mindenképpen menj dokihoz! Talán ő biztosabbat tud majd mondani, mint egy teszt!

23 hetes kismami

2009. febr. 2. 15:39
 13/13 anonim ***** válasza:
47%

Ha valaki kulfoldre koltozkodik, akkor nem a problemak elol menekul el, hanem a normalis elet remenyeben!

A valaszolok, akiknek a kulfoldi otlet nem tetszik, gondolom irigykednek, hiszen Magyarorszagon akkora "jolet" van, hogy tenyleg arra buszke lehet mindenki:))))

Igenis, ha tudtok menjetek ki kulfoldre, mert sokkal jobb az elet kint!

De talan nem is vagy terhes.

2009. febr. 2. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!