Kismamák! Kivel milyen a párja/férje szóval az apuka? hogyan viselkedik/viselkedett pláne az elején vagy mikor nőtt a poci, vagy a végén, erre lennék kiváncsi.
Azoknak üzenem, akik el vannak kenődve....fel a fejjel csajok! Nem mindenkinek jönnek azonnal elő az apai érzések. Ahogy ez a nőknél is így van. Biztos vagyok benne, hogy ha mára kezükbne tartják a babát, akkor változni fog a dolog! Tuti! Szerintem az, hogy most még nem annyira érdeklődőek, az még nem azt jelenti, hogy nem szeret titeket!
Meglátjátok, ha addig nem is, de amint a karukban tartják.....
23 hetes kismami
Az én párom még mindig nem fogta fel,hogy apa lesz pedig 29hetes vagyok.Nem kérdezi meg hogyvagyok,nem simogatja a hasam.Pedig azthittem más lesz miután elmentünk 4D-re,de nem változott semmi.Nagyon irigylem azokat akikkel a párjuk foglalkozik!Ilyen terhességet nem kívánok senkinek.
Boldog babavárást mindenkinek!
Sziasztok!
Az én férjecském nagyon örül a babának, de nem nagyon simizi, meg beszélget hozzá, néha rájön, és akkor simizi:) Érdekes... Viszont minden ultrahangon ott van velem, és nézi a babát, és olyankor látom, hogy gyűlik a könny a szemében, és olyankor gondolkozom el rajt milyen szerencsés is az én kis pocaklakom:) Mikor először érzete a baba mozgását, akkor is ugyanez volt a reakció, és már nem is zavar , hogy nem simizi meg dédelgeti folyton a pocit, mert ez sokkal többet ér:)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!