A 20-21 hét környékén lehet úgy nézni sima (2D) ultrahangon a bébit, hogy ne lássam meg a nemét?
Külföldön élek, francia a párom. Februárban megyek haza családot látogatni pár hétre. Még nem tudjuk a baba nemét, és a következő uh. itt kint febr. 24. (akkora jövök majd vissza). Szerettem volna otthon elmenni 4d-re, mert itt kint horror áron van...de a nemet ott biztosan meglátom, és a párom ezt nem szeretné..velem akarja megtudni...szóval úgy döntöttem akkor 2d. Én csak azért mennék, mert nagyon szeretnék végre beszélgetni egy kicsit a (z első) terhességemről egy doktorral.
Én nem beszélek franciául, itt kint a párom fordít angolra - ami szintén nem az anyanyelvem - a vizsgálatoknál. Szóval végre beszélnék a saját érzéseimről, és egy kicsit részletesebben is orvossal, és érteném végre mit mondanak a babáról. A párommalmost vesztünk össze, hogy én 2d-n is látni fogom a nevét...és ő ott akar lenni...
Szerintetek, ha megkérem az orvost, hogy ne mondja, én azért megláthatom? (Nem értek nagyon az uh. képekhez)
Majd mondod az orvosnak, hogy szeretnéd látni a babát, de a nemét nem szeretnéd még tudni. Ennyi. Nem ilyen bonyolult az élet.
Direktde nem fogja úgyse megmutatni. Másoknál is megoldották már.
Köszi a válaszokat!
Lehet, hogy végül a páromnak lesz igaza, úgyhogy meggondolom a dolgot...nagyon szeretne ott lenni velem amikor kiderül....
A 18. heti genetikai uh-n (Mo-n ekkor van) a néni kérdezte, akarom-e tudni a nemét.
Mi akkor már 99%-ban tudtuk hogy fiú, ezért mondtam is: Én úgy tudom fiú. Erre a néni vigyorogva: Én is úgy látom!
Meg is mutatta a méretes zacsiját..... Ha nem kértem volna, simán odébb viszi a vizsgálófejet, és nem látok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!