Erezhetem a babam mar 16 hetesen?
Figyelt kérdés
Ma toltottem be a 16 hetet..tegnap es ma is fura de keves ideig(1-2 masodperc) tarto bizsergest ereztem.Olyan mint a belmukodesnel de ez most nem az.
Elso terhessegem..letezik, hogy a babat ereznem? Volt valaki meg igy? Erezte ebben a korban?
2008. jan. 24. 13:32
2/6 anonim válasza:
Én is első babás vagyok,14. héten éreztem ilyeneket.:)
Gratula!
17 hetes kismami
3/6 anonim válasza:
Szerencsés vagy, én csak vártam 16 hetesen:-)
IGen, sokan írták, hogy 16 hetesen már érezték babájukat.-)
4/6 anonim válasza:
Szia! Én is már a 14.-15. héten éreztem a kicsi,finom mocorgásait a babámnak.:-)))) Imádtam és most,hogy már 24 hetes terhes vagyok egyre erősebbeket rúgdos a kicsikém!!!
Úgyhogy igen,te is biztos a picidet érzed:-)))))élvezd ki minden pillanatát.
5/6 anonim válasza:
Szia!Az én törpém pont 15 hetesen mozdult meg először!:)Az első napokban mindig csak este amikor lefeküdtem aludni.Akkor még én sem voltam biztos benne,hogy őt érzem.Pár nap múlva már napközben is rúgott egyszer.Most 16 hetes és 5 napos vagyok,de napok óta olyan eleven!:)Napjában többször ficánkol.Ha megfogom a pocim abbahagyja,ha nem folytatja egy darabig!Imádom,nagyon jó érzés!:)Pár nap múlva már te is biztos leszel benne,hogy őt érzed.Napról napra erősebben lehet érezni!:)
6/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, velemenyeket:-)))
Figyelgetem magam:-)))
2008. jan. 25. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!