Mi ujság a szexel ebben a helyzetben?
kúp használata alatt nem szabad. milyen folyásod van? változott állagra? bűzös? Ha csak bő folyás,akkor természetes velejárója a terhességnek-amit sokan nem tudnak,és ha olyan dokit fognak ki,aki kúpokkal bombáz,akkor azzal tönkre vágja a hüvely természetes védekező rendszerét-tapasztalat!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Ha vizes szerű,nem bűzös...akkor nincs szükség kúrára!!!!
Amikor már 2 hónapja írogatta a kúpokat,és megkérdeztem,mégis miért,azt felelte,hogy "csúnya folyása van" semmi többet. Miután megszületett az 1. szülöttünk,akkor jártam utána a dolgoknak....
Én amikor megtudtam,hogy a kúpok mit műveltek,mert feleslegesen használtam, nagyon mérges lettem, kellemetlen tünetem is volt,de szerencsére helyre jött hamar. Amikor legközelebb terhes lettem is muszáj voltam a helyi féreghez járni (anyagi helyzetünk nem engedte meg hogy átjárjunk másik orvoshoz) akkor már csak és kizárólag uh-ra és nst-re voltam hajlandó eljárni. Egészséges kisbabánk született, noha (érdekes módon megint bő folyásom volt), amikor már bezavart a kórházba,mert túl hordtam,és ott megvizsgáltak,nem mondtak semmit,hogy ez vagy az lenne a bajom, miért nem lett kezelve. Pedig ott szóvá teszik ha valami van,nem is kicsit!
Én nem azt mondom ezzel,hogy ne bízz az orvosodba,csak fontold meg....
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!