Vannak itt kismamák akik Szegeden szülnek julius végén, augusztus elején?
Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat,hogy eltelt az első 3 hónap?Kinél szültök?Esetleg kinek milyen tapasztalata van ha szült már itt?2009. febr. 1. 16:56
1/2 anonim válasza:
szia!én szegeden fogok szülni sári tamásnál,igaz június végén,július elején.(remélhetőleg)
2/2 anonim válasza:
Szia!Én is Szegeden fogok szülni Dr.Bártfay György-nél.Én augusztus 2.-ára vagyok kiírva.Nekem első babám lesz,igy sok tapasztalatom még nincs a klinikáról.
Egyébként jól érzem magam-és ahogy irod te is-túl vagyunk az első kritikus időszakon,amitől én is nagyon féltem.De mikor megláttam a babámat az uh-on,egyből megnyugodtam.Nekem nem volt még eddig se hányingerem, se semmi bajom, elég jól viseltem idáig a terhességet.A cicijeim fájtak nagyon,de az is elmult a 10. héten.
Egyébként Szegeden laksz? Kihez jársz dokihoz?
Ha gondolod irj privit!
Boldog babavárást,és vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!