Mondanátok neki jő Nőgyógyászt Székesfehérváron? Olyat akinél majd egyszer szülni is tudok és nem egy vagyon!
Dr Bata a volt szobatársam férjének osztálytársa volt. A szobatársamnak 36 héten elfolyt a magzatvíze, nekiláttak a szülésnek. Egész nap vajúdott szegény csaj, a doki tágította a kezével folyamatosan, végül már a férj, a barátja könyörgött hívjon valakit, mert nem megy ez. Végül éjfélkor az Orosz megvizsgálta és azt mondta császármetszés lesz. Mesélte a csaj, a műtőbe menet végig győzködte a Bata, természetes úton szüljön inkább, végül a császárnál kiderült, hogy túl rövid a köldök zsinór, harmada a normálisnak, azt mondták, nem tudta volna semmiképp megszülni. De a kiváló Bata ezt az ultrahangon sem vette észre. Na mindegy, a gyerek 4-es Apgarral, 32-es vércukor szinttel világra jött és mivel a szülés folyamán végig kézzel tágított eme kíválóság, sikerült jól összefertőznie. (de ezt nem vallotta be, hablatyolt a csajnak, de végül is kiderült)A baba egy hétig kapta, napi háromszor az antibiotikumot a fejébe, csoda hogy életben maradt. És varratszedésnél, jópofizott, hogy legalább a varrat szép, ha minden mást el is cseszett és a borítékot is zsebre tette.
Én nem tudom, de akinek ez ráfér a pofájára, nem is tudom minek nevezhető. És hát szakmai hozzáértéséről sem győzőtt meg, sem az tágítással, sem azzal, hogy nem vette észre a rövid köldökzsinórt és hát, hogy úgy gondolta még meg is születhet így az a baba.
Sziasztok!
Január 22-én császároztak Fehérváron, sürgősen kellett intézkedni, orvosom nem volt. Kalamász doktornő és az idősebb Orosz doktor voltak ügyeletben, ők műtöttek, és le a kalappal! Azon kívül, hogy az életemet mentették meg, a sebem két nap alatt százszor jobb volt, mint a lányommal két éve 3 hét után! (őt Pesten szültem)
Kalamász doktornő többször eljött megnézni, míg bent feküdtem; kedves volt, segítőkész, mindenre türelmesen válaszolt. És nem tartotta a markát!!!
Orosz doktor tényleg brutálisan vizsgált, de annyira profin intézték a császáromat, hogy nem érdekel. :) Pedig tele volt a méhem összenövéssel.
Szóval én csak ajánlani tudom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!