Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mondanátok neki jő Nőgyógyászt...

Mondanátok neki jő Nőgyógyászt Székesfehérváron? Olyat akinél majd egyszer szülni is tudok és nem egy vagyon!

Figyelt kérdés
A Dr.Szakács Szilviáról hallott valaki valami jót?
2011. jan. 15. 11:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Dr Bata a volt szobatársam férjének osztálytársa volt. A szobatársamnak 36 héten elfolyt a magzatvíze, nekiláttak a szülésnek. Egész nap vajúdott szegény csaj, a doki tágította a kezével folyamatosan, végül már a férj, a barátja könyörgött hívjon valakit, mert nem megy ez. Végül éjfélkor az Orosz megvizsgálta és azt mondta császármetszés lesz. Mesélte a csaj, a műtőbe menet végig győzködte a Bata, természetes úton szüljön inkább, végül a császárnál kiderült, hogy túl rövid a köldök zsinór, harmada a normálisnak, azt mondták, nem tudta volna semmiképp megszülni. De a kiváló Bata ezt az ultrahangon sem vette észre. Na mindegy, a gyerek 4-es Apgarral, 32-es vércukor szinttel világra jött és mivel a szülés folyamán végig kézzel tágított eme kíválóság, sikerült jól összefertőznie. (de ezt nem vallotta be, hablatyolt a csajnak, de végül is kiderült)A baba egy hétig kapta, napi háromszor az antibiotikumot a fejébe, csoda hogy életben maradt. És varratszedésnél, jópofizott, hogy legalább a varrat szép, ha minden mást el is cseszett és a borítékot is zsebre tette.

Én nem tudom, de akinek ez ráfér a pofájára, nem is tudom minek nevezhető. És hát szakmai hozzáértéséről sem győzőtt meg, sem az tágítással, sem azzal, hogy nem vette észre a rövid köldökzsinórt és hát, hogy úgy gondolta még meg is születhet így az a baba.

2011. jan. 22. 09:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen ez lehet hogy 100 vagy inkább ezer esetből előfordul de én akkor is csak jót tudok róla mondani engem és az egész családunkat még egyszer sem kezelte félre és nem is volt semmi bakija de ha neked ez a véleményed én elfogadom de én akkor is cak ajánlani tudom mindenkinek nálunk nem csak hogy az egész család de a barátok és minden nő rokon hozzá jár és még panasz senkitől nem volt rá.
2011. jan. 22. 11:43
 13/14 anonim ***** válasza:
A baki valóban előfordul. De azért egy régi baráttól elfogadni a hálapénzt, pláne egy ilyen baki után. Ez az ami nálam becsukta a kaput és hát, nem írom le a véleményem az ilyenről, mert kimoderálnának.
2011. jan. 22. 11:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Január 22-én császároztak Fehérváron, sürgősen kellett intézkedni, orvosom nem volt. Kalamász doktornő és az idősebb Orosz doktor voltak ügyeletben, ők műtöttek, és le a kalappal! Azon kívül, hogy az életemet mentették meg, a sebem két nap alatt százszor jobb volt, mint a lányommal két éve 3 hét után! (őt Pesten szültem)

Kalamász doktornő többször eljött megnézni, míg bent feküdtem; kedves volt, segítőkész, mindenre türelmesen válaszolt. És nem tartotta a markát!!!

Orosz doktor tényleg brutálisan vizsgált, de annyira profin intézték a császáromat, hogy nem érdekel. :) Pedig tele volt a méhem összenövéssel.

Szóval én csak ajánlani tudom őket.

2011. febr. 4. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!