Okoztam bajt azzal, hogy éjszaka mindig arra kelek fel, hogy a hátamon alszom? Mert úgy tudom, nem lehet úgy aludni!
Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 11:06
1/8 anonim válasza:
Ugy aludj, ahogy neked kenyelmes. Ha elnyomod az arteriat, akkor a labad is zsibbad, es ugyis elfordulsz valamelyik oldaladra.
2/8 anonim válasza:
Ezt én is hallottam de ez hülyeség! Ez is egy babona.
3/8 anonim válasza:
Nem babona, szerintem, de nem is kell olyan nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Mert ha a hátadon fekszel, és valóban elnyomod a hasi nagy artériát, akkor attól tuti rosszul leszel és helyzetet változtatsz. Ájulásszerű érzés, zsibbadás. Amíg ilyen nincsen, semmi bajt nem okoztál. Én 34 hetes vagyok, de rövidebb ideig szoktam a hátamon is aludni. Nekem semmi bajom nincsen tőle, és néha sokkal jobban pihentet, mint a többi pozíció.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, megnyugodtam. Mindenkinek jó egészséget, és boldog babavárást!
2009. febr. 1. 13:06
5/8 anonim válasza:
Régen sosem tudtam háton aludni. Most meg azt veszem sokszor észre, hogy arra kelek, hogy háton fekszem. És van hogy már direkt fekszem háta. Van, hogy az sokkal kényelmesebb. Butaság, hogy nem szabad háton feküdni. Mindenki úgy aludjon, ami neki kényelmesebb! Ha neked ez a jó és nem szédelegsz és nem vagy rosszul, akkor csak nyugodtan!
22 hetes kismami
6/8 anonim válasza:
Szia!
Én kb. a 38-39.hétig aludtam háton, de utána már csak ülve tudtam, mert annyira nyomott a kislányom, de sosem éreztem szédülést, vagy rosszullétet. Úgy aludj, ahogy kényelmes!
Boldog babavárást!
20 napos anyuci
7/8 anonim válasza:
Nekem a doki azt mondta erre, hogy én előbb leszek rosszul, mint a baba, és amikor elkezdek szédülni, vagy ilyesmi, úgyis elfordulok, tehát a babának nem lesz semmi baja. Úgy feküdj, ahogy kényelmes.
8/8 anonim válasza:
Ajudj úgy, ahogy neked kényelmes! A baba úgyis jelezni fogja, ha neki nem megfelelő a helyzet. Ha beindul szülés után a tejcsi, egy ideig úgysem alhatsz akármilyen helyzetben!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!