Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hány hetesen dolgozik még?...

Ki hány hetesen dolgozik még? És mivel foglalkozik?

Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 08:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kedves 13+5 kismama!

Itt is megfognak lepődni. Tudják, hogy ötödik éve sikertelenül próbálkoztunk... aztán spontán jött a picur!

2011. jan. 14. 10:20
 12/16 anonim ***** válasza:

Én most vagyok 17 hetes, és március végéig fogok dolgozni, tehát még kb két és fél hónapot. Irodai de elég stresszes munkát végzek és a párom nem enged tovább dolgozni. Fizikailag bírnám, de asszem idegileg elég lesz nekünk annyi!

Aztán júniusban szülünk! :)

Mindenki addig dolgozzon, amíg bírja és élvezi. Sok egészséget kívánok mindenkinek!

2011. jan. 14. 10:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Tanár vagyok. A 34. hétig dolgoztam, akkor lett vége a tanévnek.
2011. jan. 14. 15:15
 14/16 anonim ***** válasza:
6 hónapos korig dolgoztam, akkor pont jött a karácsony, kivettem az éves szabimat, és januártól táppénzen vagyok. Irodai munka. Itthonról valamennyit még bedolgozok márciusig.
2011. jan. 14. 15:32
 15/16 anonim ***** válasza:
31 hetes vagyok, főállású dadusként dolgozok, szóval napi 9 órát töltök egy kétéves kislánnyal, kb. olyan, mintha a sajátom lenne, és útban lenne a második. A 34-35 hétig fogok dolgozni, utána már kis pihi, készülődés. Bár muszáj lesz sok programot, elfoglaltságot beterveznem, mert ha nem fáradok el estére, nem tudok aludni.
2011. jan. 15. 04:16
 16/16 Mónika87 ***** válasza:
Szia.Én 7hetesen hagytam abba a munkát,laboráns vagyok egy tejtermékeket gyártó cégnél,és ott nagyon erős vegyszerekkel kellett dolgoznom!
2011. jan. 15. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!