Lehetséges az, hogy már 12+3 hetesen éreztem a babámat?
Figyelt kérdés
Ez az első terhességem, szóval fogalmam sincs mit kéne éreznem, de ma olyan tompa dörömbölést éreztem a hasamban. Amikor rátettem a kezem, abbamaradt. Ha levettem elkezdődött. Csak kb 20mp volt az egész és sajnos nem tudtam jobban megfigyelni mert éppen dolgoztam, de soha nem éreztem még ehhez hasonlót. Ő lehetett az?2011. jan. 12. 20:23
1/13 anonim 

válasza:

anno amikor en ezt mondtam a csaladomnak szinten 12/13 hetesen kirohogtek aztan egyre jobban ereztem es vegul nekem lett igazam...
2/13 anonim 

válasza:

Nem, nem érezheted.
Mérete 50 mm, súlya 8 gramm.
3/13 anonim 

válasza:

4/13 anonim 

válasza:

néha én is érzek dörömbölést, pedig nem vagyok terhes.
emésztek.. :)
5/13 A kérdező kommentje:
nem a gyomromban éreztem... és ha tényleg az emésztéstől lenne akkor nem kellett volna már valami hasonlót éreznem?
2011. jan. 12. 20:40
6/13 anonim 

válasza:

Igen, én 12+2 vel kezdtem érezni :)
7/13 anonim 

válasza:

én sem a gyomromban szoktam érezni, tehát igazad van nem konkrétan emésztek.
a beleim zuborognak, kopogtatnak, ütögetnek belülről. :D
8/13 anonim 

válasza:

Miért nem lehet normálisan válaszolni egy kérdésre?
9/13 anonim 

válasza:

elso vagyok: hat erre gondoltam amikor azt irtam hogy rohogott rajtama csalad. Hagyd rajuk nyugodtan mert a te testeddel nem erezhetnek.
10/13 A kérdező kommentje:
Én sem értem, hogy miért kell elpoénkodni ezt a dolgot... teljesen komolyan kérdeztem és komoly válaszokat várok rá... na mindegy, nem is foglalkozom vele. Amúgy akik ilyen korán érezték már legközelebb mikor tapasztaltátok? Kb. mennyit kell várnom a következő rugdosásra? :)
2011. jan. 13. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!