Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezd el láthatóan nőni...

Mikor kezd el láthatóan nőni a hasam?

Figyelt kérdés
2008. jan. 23. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ milyen az alkatod, én 162/63 al kezdtem és most vagyok 65kilo, és 19 hetes. A pocakom a 15 héttől kezdett látszódni! De sok múlik a ruhán ill a felsőn is. Pl ha veszel föl olyan felsőt ami most igencsak divat a mell alatti varrással.. én mondjuk kismama felsőnek mondom,... akkor lehet már rájönnek a 8 hétben is hogy kismama vagy, holott akkor még nem a bab miatt nagyobb a pocid hanem a felfúvódás miatt.

Ha azt szeretnéd, hogy lássák mások akkor mindenképp vegyél ilyen tipusú felsőt. De! ne kismama boltba, menj el egy kínaiba tele van ilyen szabásúakkal és 1000 ft.. míg egy kismama felső alsóhangon 3-5 ezer.

Én idáig 3 felsőt is vettem. :) és egyik sem volt több 800 Ft-nál... és senki nem mondaná meg hogy kínais... mert totál kismamis.. :)

2008. jan. 23. 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyénenként változik.Nekem ma´r a 3.hónapban látszott,a 4.-ben pedig lesem tagadhattam volna.:-)).
2008. jan. 23. 19:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Pontosan nem tudom ez az alkatodtol is függ. Én egy duci kismama vagyok és most holnap leszek 17 hetes de már érzem a hasamon hogy nőtt pedig van rajta réteg bőven! Én is várom már hogy jól látható legyen a hasam a ruha alatt is!
2008. jan. 23. 19:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én magas átlagos testalkatú kismama vagyok,igen széles csípővel.17-18.héten kezdett látszani a baba,de akkor sem volt még egyértelmű,h az ő.Most a 23.héten jött el az az idő,h le sem tagadhatnám.
2008. jan. 23. 19:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt hetente le van fényképezve sok terhes "modell",érdemes megnézni!

2008. jan. 23. 21:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én 169/57-el kezdtem, tehát átlagos testalkatúnak mondhattam magam... Most 21 hetes vagyok és 63kg-nál tartok.:S A 16. héten volt az esküvőnk/lakodalmunk és ott szép mennyaszonnyként volt még derekam is, nah meg semmi nem látszott...Mostanra viszont oldalról úgy nézek ki, mint egy original Teletabi:)...Úgyhogy türelem! Én azt mondom, h a 17. hét körül indul meg a pocaknövekedés igazán, de ez mindenkinél változó!
2008. jan. 24. 07:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már 4 hetesen látszott, tudom csak a méh tágulása és a puffadás, de már kismamának szólítottak:)

158/56-tal indultam.

2008. jan. 24. 09:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a 17. héttől kezdett el látszani. 171/58-cal indultam és ma léptem be a 20. hétbe. 3 kg-t híztam (ebből kettőt a 16. héttől), és most már az élesebb szeműek kiszúrják, hogy mi a helyzet... :) Viszont nem biztos, hogy ez az etalon, mert a kérdés nagyban alkatfüggő szerintem is!
2008. jan. 25. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!