Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az első vagy a második babátok...

Az első vagy a második babátokkal híztatok többet a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Az elsővel 16 kilót (nagyon vizesedtem is a végére plusz az első 3-4 hónapban nagyon émelyegtem és csak bizonyos nem túl diétás ételektől múlt el..)

A másodikkal már csak 14-et (pedig súlyra egy kilóval nehezebb lett a második baba).

A harmadikkal most járok a 20.héten minusz 2 kilóval (szintén émelyegtem nagyon így eleinte fogytam vagy 4 kilót).

Szóval remélem, most még kevesebbet sikerül hízni.

Amúgy mindhárommal 70 kilóról kezdtem a terhességet és 175 cm vagyok.

2011. jan. 11. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:

anyukám a második után hízott meg nagyon (kb 50-ről szép fokozatosan -belevéve a 3. babát is, de ott már nem volt olyan látványos a hízás- 90-100-ra.)

mondjuk benne vagy egy lábprobléma is, de főleg a terhesség alatt szedett hormonok.

2011. jan. 11. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Elsővel 56-tal kezdtem, 25 kiló jött fel. Most 22 hetes vagyok, még csak +5 kilónál járok, a fiamnál ilyenkor már +12 volt. Remélem így marad az ütem.
2011. jan. 11. 21:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Az elsőnél majd 20 kg-ot(ráadásul eleve 5 kg + volt rajtam)

A 2. babánál 11.5 kg-ot,(nem volt rajtam + kg).

2011. jan. 11. 21:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Elsővel 18 kg-ot (4,4 kilós baba lett), a másodikkal "csak" 12-lkg-ot, de ebben körejátszott a terhességi cukorbetgség miatti diéta. Ő 4 kilóval született.
2011. jan. 11. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Elsővel 14 kilót, másodikkal 20 kilót, de ott direkt zabáltam, hogy hízzak, mert nagyon soványról indultam, az első szoptatása alatt gilisztára fogytam.

Most még szoptatom a másodikat, megint kezdek gilisztásodni lefele.

2011. jan. 11. 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, mindkét terhességnél 72 kilóval mentem szülni
2011. jan. 11. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!