Ez tényleg ennyire elitélendő?
18éves múltam a nyáron.
3hónapos terhes vagyok.Nem tervezett baba. Terhesen fogok leérettségizni.(Nem vagyok jó tanuló, és most nagyon boldog vagyok azért mert ez a kis magzat sok erőt ad nekem a tanuláshoz, már érte tanulok. Javultak is miatta a jegyeim :))
19éves elmúlok, mire megszületik a pici. A párom 21éves, dolgozik és van egy lakása ami most ki van adva albérletbe, ez egy ideig még plusz pénz nekünk/neki.
Nekem is van valamennyi félretett pénzem.
Júniusban tervezzük, hogy beköltözünk a lakásába.
Mivel nem volt még munkaviszonyom ezért ugye nekem csak a gyes+családi jár majd meg az egyszeri anyasági ugye.
Úgy érzem, hogy fel tudjuk majd nevelni a gyerekünket, nem a szülők terhére "megy majd a dolog".
Ez ennyire elitélendő lenne? Nem 16éves vagyok, a párom se, van saját lakása nem kell albérletben laknunk ami ugye biztos pont.
Ennyire szörnyű lenne a helyzet?
Ti mit gondoltok?
Szia. Egyáltalán nem. Értékelni kéne, hogy ennyire kiálltok egymás és a baba mellett.Ne törődj másokkal,és hidd el az a kis csoda a pocakodban nagyon sok örömet ad majd. Amúgy anyukám pont így szült engem, bár én már megvoltam mikor érettségizett. Nem is tudom mi lenne, ha akkor ő máskor dönt. Kitartás és gratulálok!
egy 21 éves kismama
Az lenne elítélendő,ha elvetetted volna.Minden körülmény adott,hogy boldog gyermekkora legyen.
Gratulálok!
Nagyon köszönöm mindenkinek.
És a szülőkkel mit csináljunk? Úgy értem nem örülnek az unokának. Nem igazán támogatnak. Hogy tudnánk rájuk hatni?
nem, de ami miatt esetleg aggódnak, elítélnek:
18 évesen még nem dolgoztál normlis munkahelyen, nem tudod milyen eltartani magadat, milyen valóban a nagybetűs élet.
Hiába is, eddig érted a szüleid feleltek, még nem tudod milyen mindenért felelősséget vállalni, nemhogy egy gyerekért.
És ráadásul 18 évesen egy kapcsolat még olyan rózsaszín. lehet, hogy egy év múlva megun az a 21 éves, és akkor ott leszel munka nélkül a 25 ezres gyessel...
Persze ne így legyen, sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!