Ki az aki 30 felett várja első gyermekét? Ki hány éves? én 36 vagyok. Nem bántátok meg hogy ilyen sokáig vártatok?
Én most januárban töltöm a 35-öt és márciusra várjuk a babánkat.Én is sokat buliztam,mászkáltam,de a lényeg,hogy nem találtam meg a társamat,akinek szültem volna.A férjemmel 2,,5 éve ismerkedtünk meg és rögtön tudtuk,hogy ennek a kapcsolatnak van jövője;becsüljük,szeretjük egymást.
Ha elöbb szültem volna,valószinű megbántam volna.Igy én egyáltalán nem bánom,hogy most jött el az idő:)
Egy kicsit másik oldalról:
35 éves vagyok.
Ugyan 10 éve szültem először, azóta már lehetett volna testvérke.
Elváltam és újra kellett kezdenem az életemet, életünket a kisfiammal.
A kérdés nem erre szól, viszont annyit tudok, hogy fizikálisan, lelkileg nagyon megsínylette az életem, így 35 évesen nagyon nehéz terhesnek lenni ennyire lestrapáltan. Szervileg sem vagyok a régi, úgyhogy nagyon megérezni. Ebből a szempontból nagyon nehezen élném meg, ha első gyermekem lenne, de maga az első gyermekes élmény miatt biztosan szépíteném a nehézségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!