Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki az aki 30 felett várja...

Ki az aki 30 felett várja első gyermekét? Ki hány éves? én 36 vagyok. Nem bántátok meg hogy ilyen sokáig vártatok?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 20:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én most januárban töltöm a 35-öt és márciusra várjuk a babánkat.Én is sokat buliztam,mászkáltam,de a lényeg,hogy nem találtam meg a társamat,akinek szültem volna.A férjemmel 2,,5 éve ismerkedtünk meg és rögtön tudtuk,hogy ennek a kapcsolatnak van jövője;becsüljük,szeretjük egymást.

Ha elöbb szültem volna,valószinű megbántam volna.Igy én egyáltalán nem bánom,hogy most jött el az idő:)

2011. jan. 11. 08:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Egy kicsit másik oldalról:

35 éves vagyok.

Ugyan 10 éve szültem először, azóta már lehetett volna testvérke.

Elváltam és újra kellett kezdenem az életemet, életünket a kisfiammal.

A kérdés nem erre szól, viszont annyit tudok, hogy fizikálisan, lelkileg nagyon megsínylette az életem, így 35 évesen nagyon nehéz terhesnek lenni ennyire lestrapáltan. Szervileg sem vagyok a régi, úgyhogy nagyon megérezni. Ebből a szempontból nagyon nehezen élném meg, ha első gyermekem lenne, de maga az első gyermekes élmény miatt biztosan szépíteném a nehézségeket.

2011. jan. 11. 08:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az a fontos,hogy hogyan érzed magad és hogyan érzed magad együtt a babáddal vagy gyerekeddel. Láttam én már a játszótéren olyan fiatal anyukát. aki 25 volt, de 35-nek nézett ki, ordított, vonszolta, unszolta a gyereket és olyan apukát is, aki 40 évesen lett apa, de úgy játszott a gyerekével, mintha ő is gyerek lenne.Szerinted melyik gyereknek van boldog gyerekkora?, annak akivel éreztetok, hogy csak nyűg a felnőttek nyakán, vagy annak akit igazaán hagynak gyereknek lenni, mert ehhez érettség kell!
2011. jan. 11. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!