Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki az aki 30 felett várja...

Ki az aki 30 felett várja első gyermekét? Ki hány éves? én 36 vagyok. Nem bántátok meg hogy ilyen sokáig vártatok?

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 20:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

32 voltam, mikor született a fiam. Egyáltalán nem bántam meg, bagyon bulizós, mászkálós voltam, most értem meg az anyaságra. Így, hogy kitomboltam magam, már nem hiányzott semmi, teljes figyelmemmel a babára tudtam koncentrálni, nem hiányzott a buli:)

Tudtam, hogy először fel kell nőnöm, és csak utána vállalhatok gyereket - így a legjobbkor született a fiam:)

2011. jan. 10. 20:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Most 31 vagyok, mire megszületik, betöltöm a 32-t. Nem bántam meg. Én eddig szórakoztam. Nem diszkóba jártam, hanem sok buli volt nálunk. Jöttek-mentek a vendégek. Egy kicsit meg is untam. Már nem hiányoznak a hajnalig tartó bulik. Jó lesz végre normálisan élni. Nem bántam meg. Jobb, hogy nem szültem 20-25 évesen, hiszen akkor még egy éretlen kis liba voltam.
2011. jan. 10. 20:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Én 32 évesen szültem, nem bántam meg.Mi rengeteget utaztunk, nyaralás,tetelés, munka, bulik, mozi...Nem lettem depressziós, mert nem hiányzott a menés, most 3 éves lesz és már vittük nyaralni,most megyünk első síelésre vele.
2011. jan. 10. 20:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólókhoz! Imádtam az életemet, pörgős értelmiségi munka, sok-sok buli, utazgatás... Sokat beszélgettünk a férjemmel a gyerekekről és mindig azt mondtuk, majd, majd, most olyan jó így.

30 voltam, mikor egyik hónapról a másikra belevágtunk, szinte rögtön terhes lettem, 31 voltam, mikor megszületett a baba. Irtó boldogok voltunk (meg persze hulla fáradtak). Most 33 évesen, pár hete született a 2. baba. Van 2 csodálatos lányunk. :-)

Amikor a 2.-kal terhes voltam, átfutott rajtam, hogy miért is vártunk ilyen sokáig, de persze ez így volt jó, kiéltük magunkat.

Én nem állítom, hogy nem hiányoznak a bulik (ha nem is hajnalig), a barátos/ barátnős programok, a kikapcsolás, hogy ne kelljen minden szekundumban a gyerekekre figyelni. (Most nyáron 1x nagyszülőknél aludt a 2 évesünk és olyan fura volt, hogy nem kell mindig nézni, mit csinál a gyerek, idegileg nagyon pihentető volt...) Eljön majd ennek is az ideje megint. :-)

2011. jan. 10. 21:03
 5/13 anonim ***** válasza:

29 múltam, már engem is az "öreg" kategóriába sorolnak sokan, nagyon mondjuk nem érdekel.

Mi nem is akartuk hamarabb a babát, nekünk fontos volt a normális körülmények megteremtése és az, hogy kettesben is élhessünk és szórakozzunk egy kicsit. Így nem azon töröm a fejem minden hétvégén, hogy hova is passzoljam le a gyereket, mert mehetnékem van, mint a 19 évesen szült sógornőmnek.

2011. jan. 10. 21:04
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia:)

Úgy látom vezetek a magam cirka 39 évével:D

Én sem bántam meg,hogy most vállaltam a babát ,talán csak annyi miatt,hogy épphogy kicsúsztam az "időből" a korom miatt.

Ezt arra értem,hogy vetéléseim voltak és megijedtem,hogy esetleg már nem is lesz babám.

Minél tovább húzza az ember leánya,annál inkább csökken az esély az anyaságra.

A személyes véleményem innen nézve,ha úgy is akarunk babát,talán nem kell kitölni ennyire az időt,mint én.

Viszont a 30-as éveink elején szerintem teljesen rendben van az első baba bevállalása.

Mindenkinek sok sikert kívánok!!!

2011. jan. 10. 21:11
 7/13 anonim ***** válasza:

Én még épp 35 voltam, amikor született a kisfiunk. Hát csak ha testvért szeretnénk, az nem tudom mikor lesz. Az ovit meg akarjuk várni, mert semmi segítséggel megbolondulnék 1 pici + 1 kicsi babával.

Én legalább 2 életet szeretnék, a régit és párhuzamosan a mostanit.

2011. jan. 10. 21:46
 8/13 anonim válasza:
en most vagyok 30 eves, most varom az elsot:) mire megszuletik addigra mar 31 leszek... nem banom, mert eddig eltem az elozo eletem, buli, nyaralas, csajos programok... a babaval egy egeszen mas csodalatos elet lesz... neha ha belegondolok hogy 50 eves leszek mire leerettsegizik az kicsit riaszto, meg hogy vajon latni fogom e az unokaimat... szerintem az elet van rosszul felallitva, vagy tul koran kell elmenni innent, nem tudom... de jo erzes erett fejjel babat varni... sokkal jobban akarom, mintha 22 lennek:)
2011. jan. 11. 03:23
 9/13 anonim ***** válasza:
29 éves voltam mire eljutottunk oda, hogy jöhet a gyerek. Most 31 vagyok, és betöltöm a 32-őt mire megszületik. Sokszor beszélgettük a férjemmel,hogy jobb lett volna ha korábban jön, mondjuk 26-27 éves koromban, de akkor biztos nem lenne saját családi ház. Persze hitelből. Anyukáméknál laktunk az egyik szobában. Ez elég nagy visszatartó erő volt. Mikor meg jöhetett volna majdnem 2 évet küzdöttünk érte, és így is egy csoda, hogy most 9+4 vagyok.
2011. jan. 11. 06:52
 10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válszokat.Én sem bántam meg.most 23 hetes vagyok.most készültem fel.
2011. jan. 11. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!