Ki az aki 30 felett várja első gyermekét? Ki hány éves? én 36 vagyok. Nem bántátok meg hogy ilyen sokáig vártatok?
32 voltam, mikor született a fiam. Egyáltalán nem bántam meg, bagyon bulizós, mászkálós voltam, most értem meg az anyaságra. Így, hogy kitomboltam magam, már nem hiányzott semmi, teljes figyelmemmel a babára tudtam koncentrálni, nem hiányzott a buli:)
Tudtam, hogy először fel kell nőnöm, és csak utána vállalhatok gyereket - így a legjobbkor született a fiam:)
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Imádtam az életemet, pörgős értelmiségi munka, sok-sok buli, utazgatás... Sokat beszélgettünk a férjemmel a gyerekekről és mindig azt mondtuk, majd, majd, most olyan jó így.
30 voltam, mikor egyik hónapról a másikra belevágtunk, szinte rögtön terhes lettem, 31 voltam, mikor megszületett a baba. Irtó boldogok voltunk (meg persze hulla fáradtak). Most 33 évesen, pár hete született a 2. baba. Van 2 csodálatos lányunk. :-)
Amikor a 2.-kal terhes voltam, átfutott rajtam, hogy miért is vártunk ilyen sokáig, de persze ez így volt jó, kiéltük magunkat.
Én nem állítom, hogy nem hiányoznak a bulik (ha nem is hajnalig), a barátos/ barátnős programok, a kikapcsolás, hogy ne kelljen minden szekundumban a gyerekekre figyelni. (Most nyáron 1x nagyszülőknél aludt a 2 évesünk és olyan fura volt, hogy nem kell mindig nézni, mit csinál a gyerek, idegileg nagyon pihentető volt...) Eljön majd ennek is az ideje megint. :-)
29 múltam, már engem is az "öreg" kategóriába sorolnak sokan, nagyon mondjuk nem érdekel.
Mi nem is akartuk hamarabb a babát, nekünk fontos volt a normális körülmények megteremtése és az, hogy kettesben is élhessünk és szórakozzunk egy kicsit. Így nem azon töröm a fejem minden hétvégén, hogy hova is passzoljam le a gyereket, mert mehetnékem van, mint a 19 évesen szült sógornőmnek.
Szia:)
Úgy látom vezetek a magam cirka 39 évével:D
Én sem bántam meg,hogy most vállaltam a babát ,talán csak annyi miatt,hogy épphogy kicsúsztam az "időből" a korom miatt.
Ezt arra értem,hogy vetéléseim voltak és megijedtem,hogy esetleg már nem is lesz babám.
Minél tovább húzza az ember leánya,annál inkább csökken az esély az anyaságra.
A személyes véleményem innen nézve,ha úgy is akarunk babát,talán nem kell kitölni ennyire az időt,mint én.
Viszont a 30-as éveink elején szerintem teljesen rendben van az első baba bevállalása.
Mindenkinek sok sikert kívánok!!!
Én még épp 35 voltam, amikor született a kisfiunk. Hát csak ha testvért szeretnénk, az nem tudom mikor lesz. Az ovit meg akarjuk várni, mert semmi segítséggel megbolondulnék 1 pici + 1 kicsi babával.
Én legalább 2 életet szeretnék, a régit és párhuzamosan a mostanit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!