34+2 hetes kismama vagyok. Másnak is estére be van keményedve a hasa vagy olyan mintha nagyon fel lenne puffadva? Milyen panaszaik vannak a hasonló korú kismamáknak?
Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 18:34
1/5 anonim válasza:
A mamánál ezen a héten már jelentkezhet előtejszivárgás. Ez talán még korainak tűnhet a kismama számára, de azt jelzi, hogy a méhlepény hormonjai már aktiválták a tejelválasztást.
2/5 anonim válasza:
Én keményedni szoktam napközben is, felpuffadni már nem. Nálam újdonság a jósló fájás két hete, más bajom nincsen. Bár az sem baj, csak kicsit kellemetlen.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem nem csak este keményedik, eddig szedtem a MagneB6-ot de már lassan abba kell hagynom mert én már a jövő hét elején 37 hetes leszek. Puffadást én nem érzek csak keményedik de rendesen. Alig bírok menni még MagneB6-al is. Nem tudom mi lesz ha abbahagyom. Lehet,h. meg is szülök :-)).
Ezen kívül még annyi bajom van,h. rámjön néha a szívdobogás de akkor is csak fekszem és olyankor nehezen kapok levegőt is.
Üdv
4/5 anonim válasza:
Előző vagyok.
Szóval, "akkor is ha csak fekszem".
5/5 anonim válasza:
34h+5n vagyok és tegnap óta olyan mintha megittam volna egy hordó vizet.
Nem tudom , de annyira feszít a hasam, de ez nem keményedés, hanem puffadás, érzem, hogy mocorognak a beleim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!