Anyajegyek valtozasa terhesen?
Nekem is volt egy, ami sötétebb lett, meg kicsit nagyobb.
Meg kijöttek újak (kicsik) közben.
Nekem az összes sokkal barnább és nagyobb lett.
38hkm
Terhesen inkább ne piszkáltasd, adnak olyankor a bőrbe érzéstelenítőt, ami felszívódík, én biztos nem szúrkáltatnám magam feleslegesen, majd ráérsz levetetni, ha megszültél.
Nekem is volt hasonló, szülés után szabadultam meg tőle én is.
10 évvel ezelőtt szültem.
Akkor jelentek meg először mell alatt tenyérnyi sávban fehér apró szemölcsöcskék. Azóta egy barna lett és kicsit nagyobb.
Mostani terhességemnél mind besötétedett.
Néhány éve bőrgyógyászaton ránéztek, semmi gond nem volt.
Ez úgy jött és meg is maradt.
Ugyanez történt velem is, nagyobbak picivel, kiemelkedtek páran, és néhányukban megjelentek más színű apró pöttyök, van egy amelyik ráadásul nyúlik is mert a hasamon van, ebben olyan kis kiböggyösödés van mintha mitesszer vagy szőrtüsző gyulladás nőtt volna benne.
Már szedettem le nem terhesen anyajegyet, maszeknál, 25 ezer Ft-omba került és nem lesz most erre pénzem. Mivel a szakrendelésen illetve sima ingyenes sebészeten kb fél év mire a gyanús anyajegyeket leszedik szövettannal, ezért most fogok elmenni bőrgyógyászatra, előíratom magam műtétre akár több anyajeggyel, és bőven megszülök már mire sorra kerülök, szerintem kb 3-4 hónapos lesz a babám.
Szerintem ezek nem rossszindulatú változások, a terhességi hormon csinálja, de gyűlölök bármi kételyt, nem szeretnék egy elhanyagolt anyajegy miatt rákos lenni 2 kisgyerekkel. A védőnőm szerint terhesség alatt a szervezet immunrendszere mással van elfoglalva, nem növeszt ilyen kóros dolgokat. Az első terhességem során is sötétedtek a pöttyeim, de nem igazán nőttek az anyajegyek. De ez a terhességem tök más, minden téren, szerintem belefér ez a változás is.
Ne aggódj és ne nézegesd :) Én is direkt leállítom magam mikor nekiállnék tükörben vizsgálgatni magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!