Miért megy fel a vércukrom mindig vacsora után?
Figyelt kérdés
Terhességi cukorbeteg vagyok, pár napja kezdtem el a diétát és a cukormérést. Vacsora után mindig 7 fölé megy akármit csinálok! Mit csináljak? Ma 40 helyett csak 20 g-ot ettem vacsorára, azt is teljes kiőrlésű rozskenyérből, 2 szelet párizsival és zöldséggel... mi lehet még ennél is lassabb? Ja, és éhes vagyok nagyon, fogytam is 1 kilót:S 28 hetes km2011. jan. 9. 21:44
1/4 anonim válasza:
Vacsorára már ne egyél kenyeret. Én mindig valamilyen gyümölcsöt, zöldséget ettem.
2/4 anonim válasza:
szia, én nem mértem a cukrom csak a kórházban nézték párszor, de nekem nagyon gyanús, hogy egyszer virsli volt reggelire, máskor parízer mikor rossz lett a cukorértékem. Nem tudom mi van ezekben a felvágottakban, meg mű izékben, de nézd meg, hogy ha csak simán parízert eszel, akkor mennyire megy fel a cukrod, szerintem a szója ami bennük van csinál vmit. Ja és ha kipróbálod írd már meg az eredményt... üdv
3/4 anonim válasza:
Szia!
Ne egyél kenyeret már estére! Én mindig jó nagy adag salátát (paradicsom, paprika, uborka stb.) zöldfűszerekkel, pici olíva olajjal és sajtot ettem + virslit ha kívántam. Nekem ezektől soha nem ment fel 6,5 fölé.
4/4 A kérdező kommentje:
na, kipróbáltam a virsli+saláta kombót, és tényleg nem ment föl!:) köszi:)
2011. jan. 10. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!