Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38-39 hetes kismamik, Ti...

38-39 hetes kismamik, Ti elmennétek fogorvoshoz, ha van egy lyukas fogatok?

Figyelt kérdés
Jövőhéten lépek a 38. hétbe, s van egy lyukas fogam. Fájni nem fáj, mindig rendszeresen jártam fogorvoshoz, sajna elég rosszak a fogaim. Érzéstelenítést sosem adott. Nem tudom, érdemes-e már ilyenkor elmenni vagy várjam meg a szülés végét. S ha megvárnám, akkor mennyi időm jutna rá. De valahol olvastam, hogy a stressztől elapadhat a tejünk, s szülés után szoptatás során sem ajánlják a fogorvost. Én meg nagyon bízom abban, hogy lesz tejem, s szeretnék is végig, ameddig csak lehet szoptatni.
2011. jan. 9. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféleképpen menj el fogorvoshoz, vagy a lyukas fogadban lévő gennykeltő baktériumokat át akarod adni az újszülött babádnak? Ha megszületik a pici, nem lesz rá időd, hogy fogorvoshoz menj, és nyugodtan kérjél a töméshez is injekciót.
2011. jan. 9. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Most menj! Szülés után tényleg nem sok időd lesz rá, és szerintem még kevesebb kedved!
2011. jan. 9. 20:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen. Bármikor bedurranhat és akkor lesz csak nag a baj.
2011. jan. 9. 20:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is most menj, mert ha szülésre durranna be ne adj' Isten akkor az elég gáz lenne. Utána meg megoldani.... jobb most ha megteheted.
2011. jan. 9. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Még most! Baba mellett időd sem lesz ilyenre. Én lassan 1 éve készülök, amióta megszületett a kisfiunk. Olyan nehéz ilyenre időd kiszorítani.
2011. jan. 9. 21:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

Köszönöm a válaszokat! Akkor a 38--39 hét között, ha addig nem érkezik meg a baba, mindenképp elmegyek.

2011. jan. 9. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!