A védőnö mikor kijön, mit néz? Miért jön ki? 10 hetes vagyok és jövö héten jön. Kérem aki tud segítsen.
Ha még csak terhes vagy, minek megy ki???
Nekem terhesgondozásra kellett járnom be a védőnőhöz, csak akkor jött ki mikor már itthon voltunk a babával.
Ezt nem értem.
2 gyerekes anyuka
Szia, azért jön ki mert elvileg nekik kötelező a terhességed során 3-4X kijönni házhoz is. Nem ellenőrízni jön ki, hanem kicsit beszélgettek, ha van valami kérdésed megbeszélitek.
Boldog Babavárást!
Szia! Nálunk sem jön ki, csak baba megszületése után. Vannak olyan védőnők, akik még "régimódiak", ugyanis régen azért jártak ki, hogy megnézzék milyen komfortos a lakás (van-e bevezetett víz, wc, fürdő, stb.). De ma már csak a szülés után mennek ki, én is úgy tudom.
Kérdezd meg tőle, miért akar már most kimenni és ha nem akarod, beszéld le róla! Sok védőnő túlfontoskodja magát...
Szia!
Minden védőnőnek (nem csak a fontoskodó, túlbuzgó védőnőnek) ki kell mennie a várandóság ideje alatt "háztűznézőbe". Amellett, hogy megnézi, hogy van-e rendes fűtés, fürdőszoba stb. azt is nézi, hogy van-e háziállat, ha van, akkor felhívja a fokozott figyelmet a higiéniára, ha van macska akkor a macskatartás veszélyeire stb. Eszébe juthatnak olyan dolgok, amiket nem kérdezne meg, ha te mennél be hozzá pl. ha panelban laktok, ezt nem fogja megkérdezni a tanácsadáson, viszont a helyszínen eszébe juthat, hogy felhívja a figyelmedet a megfelelő páratartalomra.
Ha nálatok most "hadiállapotok" vannak, akkor abszolút fölösleges kimennie. Telefonon tájékoztasd (ha még nem tetted meg), hogy átépítés alatt vagytok, ezért inkább te mész tanácsadásra.
Helló!
Hozzám is úgy kött ki h épp a konyhát újítottuk és minden szana szét volt + ugye kosz is volt.Körbevezettem (azon a 36nm-en) elmondtam neki h mi h lesz beszélgettünk egy kicsit és ennyi volt.
Bár én sem értettem minek akar kijönni azonnal mirt nem tud várni egy kicsit.
Szia!
Az enyém kijött, nem nézett körbe, leült velem a nappaliban, beszélgettünk 15 percet, nem kért semmit és tovább is állt.
Azt hittem, hogy körbe fog nézni, de sehova sem kukkantott be...mondjuk nekem elég rendinek tűnik a néni
Szépen elmondod neki, hogy mi a helyzet, épp felújítotok és ennyi, végülis nem a királyi család vagy a pápa megy látogatóba:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!