Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kóráhzba belehet menni...

A kóráhzba belehet menni akkor hogyha az embernek elkezd viszketni az egész teste? 23. hétben vagyok, eddgi viseltem, de most valami megváltozott, egész nap meghallok, annyira viszket az eész testem.

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 22:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Uh-n nézték a babát,méhlepényt?
2011. jan. 9. 14:33
 12/21 A kérdező kommentje:
nem ijesztegetsz, csak volt még bármi egyéb a barátnőddel?Mikor van nagy baj? És mit teheek, ha a kórházból hazaküldtek?
2011. jan. 9. 14:34
 13/21 A kérdező kommentje:
még egy kéréds barátnőddel mit csináltak végül? ? Most már egy órája fekszem, a vérnyomásom 149/ 89
2011. jan. 9. 14:39
 14/21 A kérdező kommentje:
nem nem nézték se a babát se méhlepényt, csak méhszájat
2011. jan. 9. 14:40
 15/21 anonim ***** válasza:

Császár lett a 32.héten,azonnali,egészséges kisfiú,már 3 éves.

Előtte már 1 hónappal befektették,folyamatos ellenőrzés volt,probálták minél tovább húzni,de csak a 32.hétig tudták,akkor pedig nem volt idő már semmire,mindkettjük miatt.

Vizeletet néztek legalább???

2011. jan. 9. 14:47
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem .
2011. jan. 9. 14:51
 17/21 anonim ***** válasza:

Figyelj,hívd fel a védőndet,és kérj tőle egy vizelet tesztet és mond el neki a tüneteidet,segíteni fog!

Amúgy ezt találtam:

[link]

2011. jan. 9. 14:54
 18/21 anonim ***** válasza:

Micsoda felelőtlen,de főként hozzá nem értő dokit fogtál te ki!!!HIHETETLEN!!!

Szülésznő vagyok

2011. jan. 9. 21:25
 19/21 anonim ***** válasza:

előző vagyok

Remélem elmentél egy másik kórházba,EZ NAGYON NEM JÁTÉK!!

Csak az a szomorú,hogy ezt ott ahol voltál nem mondták el!

Vizelet fehérje,sürgős labor,ultrahang a minimum!!ÉS VÉRNYOMÁSCSÖKKENTÉS,AZONNAL!!!

NEMHOGY HAZAKÜLDENI...FELHÁBORÍTÓ!!!

2011. jan. 9. 21:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Tegnap 22:54-es válaszoló vagyok. Most olvasom,amit írtál....hihetetlen. Ilyen értékekkel hazaküldött a doki...te jó ég! Szerintem mindenképpen menj vissza, talán már másik doki van ügyeletben aki jobban érti a dolgát és befektet a kh-ba ahol beállítják a vérnyomásodat és végeznek további vizsgálatokat is. Majd írj,ha tudsz!
2011. jan. 9. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!