Hogyan és milyen jelekből vettétek észre a terhességet, ha mégis menstruáltatok? Bővebben lent:
Szia!
Igaz nekem csak az első hónapban volt meg,de gondolni sem mertem,hogy terhes lehetek hisz 6 évet vártunk rá.Azt hittem már soha nem lesz babám.
Így utólag visszagondolva talán abból észrevehettem volna,hogy furcsa szeplők jöttek ki az arcomon.Ez volt az első tünetem,de azt hittem csak a naptól vannak.Aztán szépen lassan jött a többi:állandóan álmos voltam,hangulatingadozás,mellfeszülés.Ezeket is annak tudtam be,hogy lassan jött a következő mensi ideje,de nem jött.4 napot késett és teszteltem :)Olyan erős pozim lett,hogy csak na :)
A foltok az arcomon a vashiány miatt jöttek ki,sajnos azóta még erősebbek lettek,de már nem érdekelnek. :)
38hkm
Szia!
Igazából nálam semmi "kézzelfogható" jele nem volt,csak egy érzés.
Az egyiknél még csak nem is késett,csak nem görcsöltem,mindezt már egy halvány + teszttel.
A másik még a szoptatás alatt jött,egyáltalán nem menstruáltam még,ott is csak jött egy érzés.
Csináltam tesztet,+ lett,mentem dokihoz,azt mondta,talán baba,4-5 hetes.Hát az volt,azóta 6 éves nagy fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!