Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti milyen anyagi...

Kismamák ti milyen anyagi helyzet mellett mertettek babát vállalni?

Figyelt kérdés
Elnézést ha indiszkrét a kérdés.
2011. jan. 8. 13:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

és így megvehetem a drágább nagyobb dobozos pelust(mégolcsóbban jössz ki)csak egyben kell nagyobb összeget kifizetni, az új ruhákat a babának, ilyesmiket

persze lehetne ezt spórolósabban is, meg kevesebb pénzől, de nekem ez volt a minimum hogy nekünk is jusson valami azért

a rezsink kb 40-50ezer körül van, ha nagyin fűtünk akkor 60-65

a többi hetente 10 ezer a kaja kb +egy nagyobb bevásárlás

ami megmarad mehet játékra, meg egy kis luxusra(kozmetikus, kajarendelés 1-1 estén)ilyesmik

2011. jan. 8. 18:02
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Ahova a Joistenke baranykat ad, oda fuvecsket is ad. En kulfoldrol jottem haza tanulni mikor megismertem a parom. Minden felretett penzemet lakasfelujitasra koltottem. Lakasra ami egy csaladi hazban van ez emeleten. Szuleim lent. Sose gondoltam komolyan hogy itt fogok elni. Csak tanulni jottem haza es akartam tovabb jarni a vilagot. Szoval megismertem a parom es 1 honap mulva kiderult, hogy babat varunk. Egy fillerem sem maradt, munkam itthon 12 eve nem volt. Mivel a parom meg csak 1 honapja ismertem az o anyagi helyzetevel nem voltam tisztaban. En bevallaltam igy, vegulis semmire, illetve annyi hogy van 2 szoba+nappali+furdoszobam, a szuleim felett. Meg csak abban sem lehettem biztos hogy egyutt maradunk-e. Hat egyutt maradtunk. Akkor meg a 180 napos torveny volt a gyedhez, meg az is osszejott valahogy, max gyedet kapok. Egyaltalan nem bantam meg. Ugy meg sosem volt, hogy ne lett volna valahogy. Sosem lett volna idealis ido, illetve sesem lett volna minden optimalis a gyerekvallalaashoz. Mindig lett volna meg egy utazas amire elakarok menni, meg egy uj ez vagy az ami jo lett volna. Jo hogy a sors dontott helyettem. 34 eves vagyok es a pici 10 hos fiam edesen szuszog a kisagyaban.
2011. jan. 8. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!