Mitől jön ki ilyen nyálkás, ragadós barnás vmi belőlem? Bocsi a csúnya megfogalmazásért?
Menj azonnal a dokihoz,kórházba.
Innen nem fogjuk megmondani mi a baj,lehet tágulsz vagy valami.
Szia!
Én is igy voltam, 12 hétig szedtem utrot, és 13 hetesen bementünk a kórházba pont emiatt. Nekem rálógótt a lepény a méhszájra, és azt mondták sok mozgástól is lehetett, amúgy nem csináltam semmi extrát. + találtak egy vérömlenyt a lepény alsó szélénél. 4 napig voltam bent, rutascorbint adtak semmi mást. Mostanra a lepény felhúzódott nem volt komoly de én nagyon féltem. Szerintem irány a doki, mert ha a lepénnyel van baj az a babának is gond lehet. Barnázás lehet még attól is ha elkezd leválni, vagy rosszul tapad... de lehet sima hüvelyi fertőzéstől- az sem jó mert ha sokáig fennál a bacik marhatják a lepényt. Nekem ezt mondta a doki. úgyhogy nézesd meg magad! jobbulást!
15+4 kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!