Körübelül 8 hetes terhes vagyok. Jövőhéten megyek a dokihoz. Ha hüvelyi UH-akar csinálni azt elutasíthatom? Már 3-szor volt és elég kellemetlen már.
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 14:25
11/12 anonim válasza:
9 hetesen, amikor volt hüvelyi ultrahangom, akkor az egész képernyőn kirajzolódott a picikém talpa, picurnyi lábujjakkal együtt, ez látványra kb. 10 centi volt, miközben - gondolj csak bele - az egész baba volt összesen 3 cm! A talpa akkor csak pár milliméter lehetett még csak.
Ezt azért írtam le, mert nekem ez az élmény sokkal többet ért, mint amennyire kellemetlen volt az egész vizsgálat!
Hüvelyin ilyenkor még sokkal többet lehet látni.
12/12 anonim válasza:
Előző vagyok: bocsesz, ez már nekem 12 hetesen volt és a baba 6 cm volt (most néztem utána), de a lényeg, hogy hüvelyin tényleg többet látni sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!