Tegnap voltam ultrahangon, akkor állapították meg az élő terhességet. Elfelejtettem képet kérni, ha jövő héten vissza megyek képért, megcsinálják az uh-t megint?
Figyelt kérdés
Állami kórház, ultrahang vizsgálója. Tegnap voltam és annyira akartam kérni képet, és párom is nagyon akarta, de nem elfelejtettem. Ha jövő héten csak ezért vissza megyek megcsinálják? Igazából nem "fejleharapósak", de nem is kedvesek, olyan pókerarcúak. Azt azért íróm ne hogy leharapja a fejem az orvos, ha így hozzá állítok. Vagy van magán ultrahangos rendelő, ahol megcsinálják?2011. jan. 7. 14:01
1/6 A kérdező kommentje:
Lemaradt: 8 hetes vagyok.
2011. jan. 7. 14:01
2/6 anonim válasza:
Magán úton bárhol, a terhesség bármely szakaszában csináltathatsz UH képet/felvételt.
Én SZTK-ban amikor voltam, azt mondták, hogy 1000Ft-ért csinálnak nekem egy kis képet, ezen annyira kiakadtam, hogy nem kértem. Így csak egy papírt kaptam, amin rajta voltak az adatok.
3/6 anonim válasza:
Én 9 éve szültem, magánorvoshoz jártam. Ott minden alkalomkor(kb.havonta egyszer) videokazettára vetettem fel az orvossal az összes ultrahangot, csak kazettát kellett vinnem. Most már dvd van nála. 8 hetesen még nem nagyon látni a babát, szerintem majd a következő uh-on kérj képet.
Sok boldogságot!
4/6 anonim válasza:
Tudom, hogy neked nagy dolog, de egy 8 hetesből a fotón csak egy maszat látszik. hidd el, később jobb képek lesznek. szerintem tök felesleges, de ha nagyon akarsz, akkor találj ki valami indokot: fája hasad, stb. nézzék meg. és ha már....
5/6 anonim válasza:
nálunk pl nem is adnak a sztk-ban képet még ha kérnénk sem!
6/6 anonim válasza:
Emiatt ne menj vissza jövőhéten, majd a 12 hetes UH-on kérj képet, akkor ár szépen látszik a babóka :) - nálunk lehet kérni, adnak egy 500 Ft-os csekket, amit aztán vagy feladsz, vagy nem egy alapítványnak - én lelkiismereti okokból feladtam, de nem ellenőrzik, vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!