Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 vagy 4 hetesnek számítok-üre...

6 vagy 4 hetesnek számítok-üres petezsák?

Figyelt kérdés
Szóval valójában 4 hetes lehetek, ilyenkor még nem gond, ha nincs a petezsákban senki. Vagy 6 hetesnek számítok, ha az utolsó menstruációt, a hivatalos számítást vesszük alapul? Mert előbbi esetén nem aggódom, utóbbi esetén viszont igen. Jövőhéten kell visszamennem.
2011. jan. 6. 23:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem is tudom, miért fontos a kalkulátorhoz a kor.. :( Egyesével vannak fent a számok, tehát még nem is csak "tól-ig". :) Én egyébként 35 vagyok. (vén csataló, de a gyerek megfiatalít) :) Köszönöm a gratulációt, és minden jót Nektek!
2011. jan. 6. 23:45
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, és távol állsz a vén csatalótól! :)))

Azért majd szerdán írok ide, remélem valami jót..

2011. jan. 7. 00:07
 13/20 anonim válasza:

szia, nekem is ugyan ez a problemam, en vasarnapig kell varjak, mar nagyon izgulok, nekem 4+1 en alig latszott valami, meg az sem lehetett kivenni hogy mehen beluli vagy nem, akkor vissza kellett mennem akkor 5+4 voltam akkor egy nagy petezsak latszodott de benne semmi, plusz meg egy verrog is volt a mehembe, arra duphastont adott, es azt mondta hogy most megint menjek vissza vasarnap akkor leszek 6+4 hetes. nagyon felek en is. nekem van egy 1 eves 4 honapos kisfiam annak idejen a 6+6 napon latoszodtt a baba es a szivhang is.

nagyon drukkolok neked hogy baba legyen.

2011. jan. 7. 00:12
 14/20 anonim ***** válasza:

helloka

gyertek anyatanyára, sokan vagyunk ugyan ezzel a témával

valószínű amúgy, hogy később fogant nem?

ott anyatanyán 8-9én fogantak kb a babók és nekünk is csak petezsák volt....:((

anyatanya 2011 szeptemberi babák

2011. jan. 7. 07:50
 15/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is nov. 26-án volt utoljára mensim, azóta 5 + teszt, az én ciklusom kb. 30 napos.

Én tegnap voltam UH-n, lehet láttad ia a kérdést, a doki nem nézett csak fél percig, mondván, hogy még éppen csak látszik valami. Semmi mást nem mondott, majd sietett értekezletre. Bizonytalanságban hagyva engem... 1 hét múlva, köv. csütörtökön kontroll. Szóval ne izgulj, biztosan látszódni fog már legközelebb, szerintem nem szabad másokhoz hasonlítgatni magunkat az elején, mert nem tudni, mikor fogant!

2011. jan. 7. 09:18
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, Anya tanyásnak is :)

Akkor egyikőtök vasárnap megy, másikótok meg csütörtökön!

Így ismeretlenül is drukkolok nektek és írjatok majd ide!

Nekem még "bezavar" a képbe a terhesség nagyon korai szakaszában egy lázas betegség :( Ill. egy ciszta is volt a jobb petefészkemben, pedig sosem volt még cisztám. Sajnos van miért aggódnom, nem is merem beleélni magam :S

2011. jan. 7. 20:04
 17/20 anonim válasza:
en most vasarnap ,vagyis ma kellett mennem, most egy hetre ra 6+4 hetre vegre van mar babam is es szivhangom is,es eltunk a verrog is. kitartast es drukkolok nektek tovabbra is, meglatjatok minden rendbe es mindenkinek babat kivanok a pociba
2011. jan. 9. 23:59
 18/20 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó hír! Gratulálok! És már nem vagy kétségek között !
2011. jan. 10. 15:12
 19/20 A kérdező kommentje:

01-07 09:18

Írj holnap - és az biztos jó hír lesz! :)

Én ma voltam, 7 mm a bébi és volt már szívhang!! :)

2011. jan. 12. 19:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Én vagyok, akivel a doki nem foglalkozott múlt héten az értekezlet miatt. Tegnap voltam, és 17*24 mm a petezsák, 10 nap múlva kontroll, akkorra reméljük, szívhang is lesz.
2011. jan. 14. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!