6 vagy 4 hetesnek számítok-üres petezsák?
Köszönöm, és távol állsz a vén csatalótól! :)))
Azért majd szerdán írok ide, remélem valami jót..
szia, nekem is ugyan ez a problemam, en vasarnapig kell varjak, mar nagyon izgulok, nekem 4+1 en alig latszott valami, meg az sem lehetett kivenni hogy mehen beluli vagy nem, akkor vissza kellett mennem akkor 5+4 voltam akkor egy nagy petezsak latszodott de benne semmi, plusz meg egy verrog is volt a mehembe, arra duphastont adott, es azt mondta hogy most megint menjek vissza vasarnap akkor leszek 6+4 hetes. nagyon felek en is. nekem van egy 1 eves 4 honapos kisfiam annak idejen a 6+6 napon latoszodtt a baba es a szivhang is.
nagyon drukkolok neked hogy baba legyen.
helloka
gyertek anyatanyára, sokan vagyunk ugyan ezzel a témával
valószínű amúgy, hogy később fogant nem?
ott anyatanyán 8-9én fogantak kb a babók és nekünk is csak petezsák volt....:((
anyatanya 2011 szeptemberi babák
Szia!
Nekem is nov. 26-án volt utoljára mensim, azóta 5 + teszt, az én ciklusom kb. 30 napos.
Én tegnap voltam UH-n, lehet láttad ia a kérdést, a doki nem nézett csak fél percig, mondván, hogy még éppen csak látszik valami. Semmi mást nem mondott, majd sietett értekezletre. Bizonytalanságban hagyva engem... 1 hét múlva, köv. csütörtökön kontroll. Szóval ne izgulj, biztosan látszódni fog már legközelebb, szerintem nem szabad másokhoz hasonlítgatni magunkat az elején, mert nem tudni, mikor fogant!
Köszi a válaszokat, Anya tanyásnak is :)
Akkor egyikőtök vasárnap megy, másikótok meg csütörtökön!
Így ismeretlenül is drukkolok nektek és írjatok majd ide!
Nekem még "bezavar" a képbe a terhesség nagyon korai szakaszában egy lázas betegség :( Ill. egy ciszta is volt a jobb petefészkemben, pedig sosem volt még cisztám. Sajnos van miért aggódnom, nem is merem beleélni magam :S
01-07 09:18
Írj holnap - és az biztos jó hír lesz! :)
Én ma voltam, 7 mm a bébi és volt már szívhang!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!