6 vagy 4 hetesnek számítok-üres petezsák?
Értem. Reméljük, hogy akkor még csak 4-5 hetes lehetsz. :) Ebből még bármi lehet.
Én is így jártam 2,5 éve, nem tudták eldönteni, h mennyi hetes terhes vagyok (nekem rendszertelen és szabálytalan is a mensim), és azt írták a leletemre, hogy 13 mm-es, elnyújtott (lapos) üres petezsák. Kb. másfél hét múlva kellett mennem, és a petezsák nőtt egy kicsit, de nem volt benne szikhólyag, meg semmi, viszont még jobban ellapult, olyan ellipszis alakja lett. Mutatta a hölgy az uh-n. Szal sajnos ez a terhességem nem sikerült. Missed ab lett. Azóta már itt a két éves lányom, azonnal sikerült utána. :)
Reméljük, hogy egy hét múlva minden ok lesz Nálatok! Drukkolok!
Köszi! :)
Nov. 26-án volt az ut. mensim 1. napja, kb. 28 naposak a ciklusaim és a fogantatás biztos, hogy dec. 6-tól 12-ig volt valamikor. Szerintetek?
Köszi, ha erre is válaszoltok!
Megnéztem egy kalkulátort, (bár kort is kérnek, 25 évesnek írtalak be), azt írja, hogy 6 hetes terhességnek felelsz meg. Viszont!!! Azt kevesen tudják, hogy a fogantatás napját nehéz meghatározni, mert ha pld. 12-én jött létre a fogantatás, akkor a beágyazódás 3-7 napig is eltart, szóval irtó nehéz megmondani, hogy most valójában hány hetes lehet a magzat. :)
Ha belegondolsz, a terhesség hossza 40 hét (ami tíz hónap). Szóval itt a hetek/napok nagyon sokat számítanak. Lehet, hogy egy későbbi időpontban történt a fogantatás, és ha tényleg ez van, akkor jövő héten már valószínűleg lehet majd látni a petezsákban szikhólyagot, embriót is :)
Köszönöm és gratulálok a 2 éves lánykához!
Az én kisfiam másfél éves :)
És most megnéztem, hogy vele is 5 hét és 4 nap volt az ut. mensitől számítva az eltelt idő, amikor nőgyógyászhoz mentem, és most is annyi 1-2 nap eltéréssel.
Akkor 8 mm-es petezsákot írt, előhalásztam a papírokat!
Hát, jövőhét szerdán kiderül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!