Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 vagy 4 hetesnek számítok-üre...

6 vagy 4 hetesnek számítok-üres petezsák?

Figyelt kérdés
Szóval valójában 4 hetes lehetek, ilyenkor még nem gond, ha nincs a petezsákban senki. Vagy 6 hetesnek számítok, ha az utolsó menstruációt, a hivatalos számítást vesszük alapul? Mert előbbi esetén nem aggódom, utóbbi esetén viszont igen. Jövőhéten kell visszamennem.
2011. jan. 6. 23:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
És mekkora a petezsák mérete? Mert az is lehet támpont.
2011. jan. 6. 23:12
 2/20 anonim ***** válasza:
Illetve szabályos-e? Vagy elnyújtott, lapos?
2011. jan. 6. 23:13
 3/20 A kérdező kommentje:
Nincs rajta a papíron, csak annyi, hogy bizonyított terhesség..
2011. jan. 6. 23:13
 4/20 anonim ***** válasza:

Értem. Reméljük, hogy akkor még csak 4-5 hetes lehetsz. :) Ebből még bármi lehet.

Én is így jártam 2,5 éve, nem tudták eldönteni, h mennyi hetes terhes vagyok (nekem rendszertelen és szabálytalan is a mensim), és azt írták a leletemre, hogy 13 mm-es, elnyújtott (lapos) üres petezsák. Kb. másfél hét múlva kellett mennem, és a petezsák nőtt egy kicsit, de nem volt benne szikhólyag, meg semmi, viszont még jobban ellapult, olyan ellipszis alakja lett. Mutatta a hölgy az uh-n. Szal sajnos ez a terhességem nem sikerült. Missed ab lett. Azóta már itt a két éves lányom, azonnal sikerült utána. :)

Reméljük, hogy egy hét múlva minden ok lesz Nálatok! Drukkolok!

2011. jan. 6. 23:18
 5/20 anonim ***** válasza:
Mikor volt az utsó mensid? És hány naposak a ciklusaid?
2011. jan. 6. 23:25
 6/20 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Nov. 26-án volt az ut. mensim 1. napja, kb. 28 naposak a ciklusaim és a fogantatás biztos, hogy dec. 6-tól 12-ig volt valamikor. Szerintetek?

Köszi, ha erre is válaszoltok!

2011. jan. 6. 23:31
 7/20 anonim ***** válasza:

Megnéztem egy kalkulátort, (bár kort is kérnek, 25 évesnek írtalak be), azt írja, hogy 6 hetes terhességnek felelsz meg. Viszont!!! Azt kevesen tudják, hogy a fogantatás napját nehéz meghatározni, mert ha pld. 12-én jött létre a fogantatás, akkor a beágyazódás 3-7 napig is eltart, szóval irtó nehéz megmondani, hogy most valójában hány hetes lehet a magzat. :)

Ha belegondolsz, a terhesség hossza 40 hét (ami tíz hónap). Szóval itt a hetek/napok nagyon sokat számítanak. Lehet, hogy egy későbbi időpontban történt a fogantatás, és ha tényleg ez van, akkor jövő héten már valószínűleg lehet majd látni a petezsákban szikhólyagot, embriót is :)

2011. jan. 6. 23:37
 8/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm és gratulálok a 2 éves lánykához!

Az én kisfiam másfél éves :)

És most megnéztem, hogy vele is 5 hét és 4 nap volt az ut. mensitől számítva az eltelt idő, amikor nőgyógyászhoz mentem, és most is annyi 1-2 nap eltéréssel.

Akkor 8 mm-es petezsákot írt, előhalásztam a papírokat!

Hát, jövőhét szerdán kiderül....

2011. jan. 6. 23:41
 9/20 A kérdező kommentje:
28 múltam egyébként, és aranyos vagy, hogy megnézted a kalkulátort, nekem eszembe sem jutott volna most ..
2011. jan. 6. 23:43
 10/20 anonim ***** válasza:
Drukkolok nagyon! :) Biztos rendben lesz!!! :) Kell a kisfiúnak egy hugi!! :)
2011. jan. 6. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!