Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol lehet Avent termékeket...

Hol lehet Avent termékeket vásárolni? (a Net kivételével)

Figyelt kérdés
Eddig két gyógyszertárban kerestem, de nem is hallottak még róla.
2008. jan. 22. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én a Tescóban vettem a cumisüvegeket,és majdnem minden Avent termékből van nekik.
2008. jan. 22. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Minden bababoltban kapsz ilyet-olyat. De szerintem nagyon jó a net. Vagy ha csak azért nem szimpatizálsz a nettel mert nem kézzelfogható akkor menj el boltba és nézd meg, de az árát is mert hidd el a netről tudsz nagyon kedvező áron rendelni és még a postakötséggel is megéri. Úgyis több dolgot veszel.

ha mégis meggondolod magad a nettel kapcsolatban akkor ajánlok egy honlapot.

www.poppet.hu

itt külön márka szerint megtalálod a termékeket. :)

Jó vásárlást.

Apropó ne felejtsd el kiszámolni melyik esetben jössz ki jobban. Ajánlom az újszülött készletet.. az nagyon megéri anyagilag, mert egyenkét ha ezeket megvennéd amit tartalmaz akkor 3-4ezerrel többet fizetnél.

2008. jan. 22. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Tescoban, Corában illetve a bababoltokban szinte mindegyikben van Avent termék pl. Brendon! Ha rámész az Avent oldalára úgy emlékszem, hogy kiírja, hogy melyek a partner boltok! Egyébként én is rendeltem a netről és nem volt vele semmi gond, hamar megjött a termék és jóval olcsóbb volt mint a bolti ára, még postaköltséggel együtt is megérte. Üdv. 25. hetes kismama

2008. jan. 22. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia én is a tescoban tudtam venni neki Avent termékeket!

5000ft-ért vettem neki olyan kezdőcsomagot amiben volt 2db 125mi-es cumisüveg, 2db 250ml-es, 1 db ujszülött cumi és egy üvegmosó!Szerintem nagyon megérte, hiszen 1 db 125-ös cumisüveg 1200ft!De a net is nagyon jó!

36 hetes kismama

2008. jan. 23. 11:29
 5/5 anonim ***** válasza:

A Tesco-ban van, mi is láttunk. biztos bababoltokban is lehet kapni, mert nem a legolcsóbb termék.

Sikeres babavárást!

2008. jan. 26. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!