Hol lehet Avent termékeket vásárolni? (a Net kivételével)
Minden bababoltban kapsz ilyet-olyat. De szerintem nagyon jó a net. Vagy ha csak azért nem szimpatizálsz a nettel mert nem kézzelfogható akkor menj el boltba és nézd meg, de az árát is mert hidd el a netről tudsz nagyon kedvező áron rendelni és még a postakötséggel is megéri. Úgyis több dolgot veszel.
ha mégis meggondolod magad a nettel kapcsolatban akkor ajánlok egy honlapot.
www.poppet.hu
itt külön márka szerint megtalálod a termékeket. :)
Jó vásárlást.
Apropó ne felejtsd el kiszámolni melyik esetben jössz ki jobban. Ajánlom az újszülött készletet.. az nagyon megéri anyagilag, mert egyenkét ha ezeket megvennéd amit tartalmaz akkor 3-4ezerrel többet fizetnél.
Szia!
Tescoban, Corában illetve a bababoltokban szinte mindegyikben van Avent termék pl. Brendon! Ha rámész az Avent oldalára úgy emlékszem, hogy kiírja, hogy melyek a partner boltok! Egyébként én is rendeltem a netről és nem volt vele semmi gond, hamar megjött a termék és jóval olcsóbb volt mint a bolti ára, még postaköltséggel együtt is megérte. Üdv. 25. hetes kismama
Szia én is a tescoban tudtam venni neki Avent termékeket!
5000ft-ért vettem neki olyan kezdőcsomagot amiben volt 2db 125mi-es cumisüveg, 2db 250ml-es, 1 db ujszülött cumi és egy üvegmosó!Szerintem nagyon megérte, hiszen 1 db 125-ös cumisüveg 1200ft!De a net is nagyon jó!
36 hetes kismama
A Tesco-ban van, mi is láttunk. biztos bababoltokban is lehet kapni, mert nem a legolcsóbb termék.
Sikeres babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!