Akkor most hogyan tovább? Összezavarodtam.
Figyelt kérdés
Most jöttem uhról. Azt mondták 8 hetes 2 napos vagyok. Minden rendben. Kérdeztem hogyan tovább, azt mondták a védőnőhöz menjek gondozásra. De orvos vagy valami nem kellene. Mert az sztk orvosomhoz nem mehetek, mert ott kismamákat nem látnak el. Kismamák a gondozóba a védőnőhöz. De akkor a labor vizsgálatokat és a többit is a védőnő fogja intézni? Vagy kérjem fel a magán orvost?2011. jan. 6. 12:17
11/11 anonim válasza:
Erre a kerdesre tenyleg a vedonod fogja megadni a valaszt.
Egy ideig videken es Pesten is jartam tanacsadasra, meghozza ugy, hogy Pesten volt a magandokim, de sokat voltunk videken, igy vedonohoz ott voltam bejelentkezve.
Ez egy kis falu volt, a legkozelebbi sztk-s nogyogyasz 15 km-re volt.
De!
A nogyogyasz havonta kijart a vedono rendelesere, akkor mindig meg kellett jelenni. O allitotta ki a beutalokat, o mondta meg, hogy hova kell veluk menni, kovetkezo alkalommal o nezte meg a leleteket, vezette a terheskonyvet, ha valamit kellett volna receptre irni, akkor azt is megcsinalta volna. (Az egy dolog, hogy nekem nem kellett semmit sem tennie, mert a magandoki mindent megcsinalt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!