Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Februárra kiírt kismamik hogy...

Februárra kiírt kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Hogy álltok a készülödéssel?Én február 10-re vagyok kiírva!
2011. jan. 6. 10:50
1 2 3
 21/23 Tobzi91 válasza:

Én február 1-re vagyok kiírva, első babámat várom. Ma lettem 37hetes. A nyákdugóm már a 34.héten távozott és fogalmam nincs meddig húzom még. Teljesen zárt vagyok, a kislányom tökéletesen elvan odabent, nemis úgy tűnik mint aki akármikor is ki akar jönni:) pedig jó lenne mert kezd terhessé válni a terhesség:) pedig nem valami nagy babuci, 35hetesen volt 2200grammos, de én is csak 154magas vagyok és viszonylag vékony is:)

Egyébként nálunk már minden cucca megvan a kicsinek, orrszi-porszit leszámítva meg a légzésfigyelőt, és még most készül a szobája úgyhogy nagyon nagy hajrába vagyunk:) de a kórházi csomag már elkészült és akárhányszor ránézek jön a kérdés ,,vajon mikor lesz már rá szükség?,,:)

2011. jan. 11. 09:36
 22/23 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

34 hetes vagyok, február 22-re kiírva. Második baba.

Első lányom 2009. októberében született így sok ruhát nem kell venni, csak valami overállt meg + néhány hosszú ujjú body-t. De még csak 1 csomag pelust vettem a kishuginak. Semmi mást. A héten szedtem elő a lányom 56-os ruháit, sapkákat, kiskesztyűt, amiket lassan elkezdek kimosni. Jövőhéten beszerezzük ami még kell.

Ja meg magamnak vettem a kórházba pizsamát, mert csak hálóing van, de abban lehet fázni fogok. Azokat is a jövőhéten megveszem (betét, melltartóbetét). Aztán lassan összeteszem egy polcra, hogy ha közeledik az idő akkor már csak a táskába kelljen bepakolni. Egy biztos, sok dolgot már nem viszek, mert feleslegesnek bizonyultak.

Izgulok, hogy milyen lesz 2 gyerekkel így, hogy 17 hónap lesz köztük! De nagyon várjuk!

SOTE II-n fogok szülni. Más esetleg itt ebben az időben?

Ja, első császár volt, így valószínű most is az lesz, bár a dokim engedi hogy megpróbáljuk a sima szülést ha minden jól alakul.

Jó készülődést Nektek!

2011. jan. 11. 15:26
 23/23 anonim ***** válasza:
szia. én egy évvel ezelőtt ilyenkor már nagyon szerettem volna a kislányom a karjaimban tartani,türelmetlen voltam már.talán épp ezekben a napokban vettünk meg mindent ami még hiányzott,mert épp füzetés után vagyunk:)amúgy én február 18-re voltam kiírva és 19.-én szültem.sok sikert kívánok neked és a többi kismamának,remélem nektek is annyi boldogságot és örömöt fog adni mint nekem és sokan másnak!
2011. jan. 11. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!