Februárra kiírt kismamik hogy vagytok?
Kérdezzétek meg a terhesgondozómat, ha nem hisztek nekem.
Ennyi!
Nem sértődtem meg, csak nem egészen értettem a méltatlankodást két válaszoló részéről is, ugyanis a 40.hét, ami ugyebár a nagykönyv szerint megírt idő, az pont február 20. ami egy vasárnapra esik.
Nekem ez február 17-ét dobott ki, mivel máj.13 volt az utsó menzeszem első napja.
Sziasztok én február 12-re vagyok kiírva az első babámmal:).
Én is 35 hetes vagyok, már mindent megettünk, asszem . A napokban vettem meg az első cumisüveget, meg cumit, és ezzel elvileg befejeződött a vásárlás, egyenlőre.
A pocim már nagyon feszül, és folyamatosan pisilnem kell, vagy legalábbis olyan érzésem van:(
Az éjszakák alatt legalább 3x ki kell mennem pisilni.
Ráadásul mostanában rémálmaim vannak a szüléssel kapcsolatban (ez szerintem azért mert nagyon parázok). Repedezések még nincsenek csak középen egy csík ami a mellem közepétől indul egészen le,de szerintem azért nem repedezek mert eddig "csak 10kg-ot" híztam. De szerintem ebben a hónapban behozom a lemaradást, mert folyamatosan éhség érzetem van, de úgy érzem kaja nem fér belém.
Én is febr. 17-re vagyok kiírva elvileg egy kislánnyal.(védőnői számolás szerint febr.20. - én sem értem...)
Nekünk már minden megvan, jövő héten bepakolom a kórházi táskámat.
Aludni most éppen tudok, egy hónapja nagyon nem ment. A hátam fájdul meg estére nagyon, de Édesapa jól masszíroz ;) A pocakom néha feszül, de alapvetően tök jól vagyok. Szerencse is, mert egy 19 hónapos örökmozgóval vagyok itthon :) Hol fogtok szülni? Én Bp, János kh.
Sziasztok!!!
Veszprémbe fogok szülni!
Sziasztok!
Én február 10-re vagyok kiírva,de a 4d szerint inkább február 4-5.Majd kiderül:-)Mi mindent megvettünk már,ma kezdtem kimosni a ruhácskáit,kiságyát vasárnap szereltük össze.Már csak mindent a helyére kell pakolnom meg összepakolnom a kórházi cuccomat.Szerencsére jól vagyok,éjszaka tudok aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!