Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Februárra kiírt kismamik hogy...

Februárra kiírt kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Hogy álltok a készülödéssel?Én február 10-re vagyok kiírva!
2011. jan. 6. 10:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
54%
13:35-ös vagyok, igen ez érdekes amit az utolsó ír, én február 8-ra vagyok kiírva és most vagyok 35+5 napos, akkor aki február 20-ra van kiírva, hogy lehet 35 hetes???
2011. jan. 10. 18:20
 12/23 anonim ***** válasza:

Kérdezzétek meg a terhesgondozómat, ha nem hisztek nekem.

Ennyi!

2011. jan. 10. 18:21
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Most ne sértődj már meg! Abszolút nem bunkóságból kérdeztem, csak nem értettem a dolgot. Most ezen nem kell felhúzni magad, csak megkérdeztem, hogy mi az oka annak, hogy napra pontosan ugyanakkorra vagyok kiírva, de én tegnap töltöttem be a 34. hetemet. Csak kíváncsi voltam!
2011. jan. 10. 18:27
 14/23 anonim ***** válasza:

Nem sértődtem meg, csak nem egészen értettem a méltatlankodást két válaszoló részéről is, ugyanis a 40.hét, ami ugyebár a nagykönyv szerint megírt idő, az pont február 20. ami egy vasárnapra esik.

[link]

Nekem ez február 17-ét dobott ki, mivel máj.13 volt az utsó menzeszem első napja.

2011. jan. 10. 18:42
 15/23 Nene85 válasza:
100%

Sziasztok én február 12-re vagyok kiírva az első babámmal:).

Én is 35 hetes vagyok, már mindent megettünk, asszem . A napokban vettem meg az első cumisüveget, meg cumit, és ezzel elvileg befejeződött a vásárlás, egyenlőre.

A pocim már nagyon feszül, és folyamatosan pisilnem kell, vagy legalábbis olyan érzésem van:(

Az éjszakák alatt legalább 3x ki kell mennem pisilni.

Ráadásul mostanában rémálmaim vannak a szüléssel kapcsolatban (ez szerintem azért mert nagyon parázok). Repedezések még nincsenek csak középen egy csík ami a mellem közepétől indul egészen le,de szerintem azért nem repedezek mert eddig "csak 10kg-ot" híztam. De szerintem ebben a hónapban behozom a lemaradást, mert folyamatosan éhség érzetem van, de úgy érzem kaja nem fér belém.

2011. jan. 10. 19:31
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is febr. 17-re vagyok kiírva elvileg egy kislánnyal.(védőnői számolás szerint febr.20. - én sem értem...)

Nekünk már minden megvan, jövő héten bepakolom a kórházi táskámat.

Aludni most éppen tudok, egy hónapja nagyon nem ment. A hátam fájdul meg estére nagyon, de Édesapa jól masszíroz ;) A pocakom néha feszül, de alapvetően tök jól vagyok. Szerencse is, mert egy 19 hónapos örökmozgóval vagyok itthon :) Hol fogtok szülni? Én Bp, János kh.

2011. jan. 10. 20:15
 17/23 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!!

Veszprémbe fogok szülni!

2011. jan. 10. 20:57
 18/23 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én február 10-re vagyok kiírva,de a 4d szerint inkább február 4-5.Majd kiderül:-)Mi mindent megvettünk már,ma kezdtem kimosni a ruhácskáit,kiságyát vasárnap szereltük össze.Már csak mindent a helyére kell pakolnom meg összepakolnom a kórházi cuccomat.Szerencsére jól vagyok,éjszaka tudok aludni.

2011. jan. 10. 21:16
 19/23 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én február 8-ra vok kiírva. Ma pakoltam be a kórházi cuccot, a babucimnak mindene megvan. Hát nem tudom ti, hogy vagytok vele, de mivel én elég alacsony vagyok, a kiscsaj meg szép nagy, a bordáim már kivannak és a derekam is. Az alvás sem nagyon megy egy-két hete. Holnap lesz az első NST-m. Már alig várom, hogy meg legyen a babó! :)
2011. jan. 10. 21:44
 20/23 anonim ***** válasza:
én is február 17-re vagyok kiírva. 34/5 napos a baba. 1770 kg volt 2 hete.
2011. jan. 11. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!