Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhességi csíkokra illetve...

A terhességi csíkokra illetve visszérre ti mit használtok, melyik márka, stb? Mert tanácstalan vagyok ezen a téren!

Figyelt kérdés

26 hetes kismama vagyok és már most csúnya a bőröm.

Nem szeretném, ha csúnyulna...

2009. jan. 28. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én Palmer's kakaóvajas testápolót (cocoabutter lotion) és bio olajat (Bio-Oil), ez utóbbira nagyon sokan esküsznek, ez a sebhelyeket is kihalványítja (barna foltok), meg a meglévő csíkokat is halványítja, de megelőzésre is szuper. Na majd kíváncsi leszek. Ezek amúgy Angliában kaphatóak, de lehet, hogy van otthon is.
2009. jan. 28. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
én csíkokra a DM-ben kapható babylove olajat használom. nagyon kellemes illata van, könnyen kenhető, jól hidratál, és sokáig tart. 27 hetes.
2009. jan. 28. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Ha nem gond ha kicsit húzós az ára, én egy BABÉ terméket használok ez kifejezetten terhességi csíkokra van megelőzésre és halványításra is jó. Egyes gyógyszertárakban lehet kapni.5000-6000 Ft és 200ml-s tubusban van. Nekem kb.10 hétre elég viszont csak 2 naponta kenem (mert lusta vagyok :-/)de akkor nem sajnálom.

Nekem eddig bevált 36 hetes vagyok és még semmi pedig anyukámnak nagyon megrepedt a hasa szóval elvileg lenne rá esélyem bőven.

2009. jan. 28. 21:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia,Én most is a gyógynövényboltba vettem a szőlőmag kivonatot, ill olajos kivonatát.Ebbe nagyon sok az E vitamin, a bőrt nem engedi repedni.stb nekem az elsőnél is be vált,most is azt használom.Mert sajna a családom hajlamos, mindennap kenem az olajjal, és 3 naponta pedig egy egyszerű kakakóvajas krémmel, még pliszba be kenem.Ez az utóbbi nem egy drága krém, száraz bőrre való. Szóval, nekem is nagyon oda kell figyelnem, de így hatásos.sok sikert.
2009. jan. 28. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

Tökmindegy, mit használsz, a lényeg, hogy jó zsíros krém legyen(a szülésznőm mondta anno), ha hajlamod van rá úgyis ki fog jönni kenhetsz rá bármit, én speciel semmit nem használtam és semmi nem jött ki rajtam, pedig 20 kg-ot híztam.Üdv.:

6 hós kislány anyukája :)

2009. jan. 28. 22:38
 6/8 anonim ***** válasza:

én amikortol lehet, szoptatas utan fogok egy infraszauna kúrát venni, egy hónapig heti 1-2 alkalom. egyrészt eltünteti a narancsbőrt is (sose volt olyanom eddig, de most igen), a kövérségi csikjaim is lathatatlanna tette, és amikor sokat fogytam, megelozte az ujabb csikokat.

Nagyon remélem, hogy a striakra is jó lesz!

amúgy genetika, megelozni nem lehet, teljesen, 100%san eltunni nem fog, max ugy 80-90%ban, de olyan kozelrol nemhiszem hogy sokan nezegetnek majd teged, hogy nagyon látszódjon.. :D

2009. jan. 29. 00:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!Kipróbálom őket!Sajnos hajlamos vagyok...:(
2009. jan. 30. 13:59
 8/8 anonim válasza:
Én is a Palmer's Cocoa butter formulára esküszöm. Amit ígértek, hogy a terhességi csíkokat enyhíti/megszünteti, tökéletesen fedi a valóságot. A teszvesz.hu -n találtam ezt a testápolót.
2010. nov. 28. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!