A terhességi csíkokra illetve visszérre ti mit használtok, melyik márka, stb? Mert tanácstalan vagyok ezen a téren!
26 hetes kismama vagyok és már most csúnya a bőröm.
Nem szeretném, ha csúnyulna...
Ha nem gond ha kicsit húzós az ára, én egy BABÉ terméket használok ez kifejezetten terhességi csíkokra van megelőzésre és halványításra is jó. Egyes gyógyszertárakban lehet kapni.5000-6000 Ft és 200ml-s tubusban van. Nekem kb.10 hétre elég viszont csak 2 naponta kenem (mert lusta vagyok :-/)de akkor nem sajnálom.
Nekem eddig bevált 36 hetes vagyok és még semmi pedig anyukámnak nagyon megrepedt a hasa szóval elvileg lenne rá esélyem bőven.
Tökmindegy, mit használsz, a lényeg, hogy jó zsíros krém legyen(a szülésznőm mondta anno), ha hajlamod van rá úgyis ki fog jönni kenhetsz rá bármit, én speciel semmit nem használtam és semmi nem jött ki rajtam, pedig 20 kg-ot híztam.Üdv.:
6 hós kislány anyukája :)
én amikortol lehet, szoptatas utan fogok egy infraszauna kúrát venni, egy hónapig heti 1-2 alkalom. egyrészt eltünteti a narancsbőrt is (sose volt olyanom eddig, de most igen), a kövérségi csikjaim is lathatatlanna tette, és amikor sokat fogytam, megelozte az ujabb csikokat.
Nagyon remélem, hogy a striakra is jó lesz!
amúgy genetika, megelozni nem lehet, teljesen, 100%san eltunni nem fog, max ugy 80-90%ban, de olyan kozelrol nemhiszem hogy sokan nezegetnek majd teged, hogy nagyon látszódjon.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!